Mit gondoltok arról,aki nem sminkkel,nem plasztikázik,nem csináltatja meg a körmeit?
Figyelt kérdés
Anyuka vagyok,30+. A környezetemben az összes anyuka színes körömmel, szájtöltéssel,botoxszal, sminkkel rohangál. Beszélgetés közben azt éreztetik,hogy én igénytelenebb vagyok náluk,mert nekem ezek nincsenek.Magas vagyok,vékony,sportolok divatos-kényelmes ruhákban járok. És teljesen elégedett vagyok magammal minden giccs nélkül. Ez akkora probléma?2022. dec. 9. 23:25
11/12 anonim válasza:
Semmit. Én magamnak festem néha a körmöm, meg van hogy sminkelek. De van, hogy egyik sem. Olyankor sem érzem magam igénytelennek. Te se tedd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!