Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról,aki nem...

Mit gondoltok arról,aki nem sminkkel,nem plasztikázik,nem csináltatja meg a körmeit?

Figyelt kérdés
Anyuka vagyok,30+. A környezetemben az összes anyuka színes körömmel, szájtöltéssel,botoxszal, sminkkel rohangál. Beszélgetés közben azt éreztetik,hogy én igénytelenebb vagyok náluk,mert nekem ezek nincsenek.Magas vagyok,vékony,sportolok divatos-kényelmes ruhákban járok. És teljesen elégedett vagyok magammal minden giccs nélkül. Ez akkora probléma?
2022. dec. 9. 23:25
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nekik az.

Értékrendi eltérések vannak, nrm biztos, h foglalkoznék vele a helyedben.

2022. dec. 9. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossz társaságba keveredtél.
2022. dec. 9. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha elfogadsz egy tanácsot az ilyen üresfejű véglényeket le se sz.rd. ha teheted ne is légy velük egy társaságban. Az igényesség nem ezekkel a dolgokkal kezdődik vagy zárul. Ismertem 4 cm műkörmös nőt, olyan undorító koszosak voltak a körmei, büdös és ápolatlan a keze, de a köröm ott virított rajta. Sminkje mindig mintha 2 napos lett volna. Szóval ilyenek miatt ne stresszeld magad.
2022. dec. 9. 23:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem üresfejűek egyáltalán,amúgy jóban vagyunk. Mindegyik iskolazott,dolgozik jol szitualt.
2022. dec. 9. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Biztos irigykednek, hogy természetesen is szép vagy, nem kell hozzá mindenfélét megcsináltatni magadon.
2022. dec. 9. 23:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Szép nem vagyok annyira,bármelyik részemben tudnék hibát mondani,ha akarnék. Tehát nem azt akartam a kérdésemmel sugalmazni,hogy én természetesen szép vagyok ők meg nem. De egyszerűen elégedett vagyok magammal es mintha ezért furának tartanának. Néha én is arra gondolok, hogy én vagyok a hülye?
2022. dec. 10. 00:12
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
0%
#4es válaszodban semmilyen értéket nem neveztél meg, Muci.
2022. dec. 10. 00:13
 8/12 anonim válasza:
83%

Insta-anyukák:-)))

Szerintem nem vagy igénytelwn,ebben az agyonbotoxozott,agyontetovàlt,műkörmös világban kuriózum egy természetesebb nő.

36/N,anyuka

2022. dec. 10. 00:33
 9/12 Metionin ***** válasza:
95%
Alapból leszarom az ilyeneket, csak azt nem szeretem, amikor valaki lenézően áll a másikhoz, aki valamit nem úgy csinál, ahogy ő. Nekem fordítva volt már tapasztalom, szeretek sminkelni, ha tehetem, van is rajtam valami érdekesebb szemsmink és/vagy sötét/szokatlan színű rúzs. Hozzám ez illik, de vannak egyesek, akik célozgatnak meg teszik a megjegyzéseket, hogy hát igen, nekik nincs szükségük sminkre, ők természetesen is szépek :D a pláne, hogy közülük elég sokan szoktak látni smink nélkül is és látják, hogy nem szégyellem a fejem natúran sem. Csak jól esik nekik a beszólogatás valamiért. Az ilyeneken úgy elmosolygok ha találkoznom kell velük de nem töröm magam a barátságukért. Szerintem te is engedd el a dolgot, ha meg úgy érzed, hogy túlságosan bosszantanak ezzel, akkor ne keresd őket.
2022. dec. 10. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Drága 30-as anyuka, nem te vagy a helikopter :) Férjed imád? Na látod.
2022. dec. 10. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!