Allergiás csajok kipróbáltátok az UV technikával épített műszempillát? Azt bírta a szemetek?
Figyelt kérdés
3 évig volt műszempillám. Allergiás lettem rá. Leszedettem augusztusban. Sokáig azt hittem, hogy ennyi volt, míg olvastam erről a technikáról. Írtam a volt pillásomnak is, aki elég profi a szakmában, és ő is mondta, hogy nem allergizál. Kíváncsi lennék, hogy volt-e akinek bevált.2022. dec. 9. 23:10
1/3 anonim válasza:
Jó nekem az, amit a természet adott. Kizárt, hogy pont a szememnél kísérletezzek.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz hasznos választ adni miért kommentálsz ide? 😊
Nem ez volt a kérdés.
Semmivel nem vagyok ezzel előrébb, a véleményed meg cseppet sem érdekel, szóval igazán megtarthattad volna magadnak. 😊
2022. dec. 11. 14:40
3/3 anonim válasza:
Bar regi kerdes, de hatha valakinek hasznos lehet.
En is tobb ev pilla viseles utan lettem erzekeny a ragasztora es valtottam uv-val epitett pillara, nem allergizalt, semmi gondom nincs tole hosszu ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!