Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek ez a "szépsé...

Fiúk, szerintetek ez a "szépségkirálynő" szép?

Figyelt kérdés

Most nyert meg Hampshire-ben egy szépségkirálynő választást:

[link]

Szereti a mekis sültkrumplit és a hambit XD

https://www.youtube.com/shorts/jdvyTZD1qFs

(funfact: ez egy pasi)

#LMBTQ #miss greater derry
2022. nov. 19. 09:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nehogy már az nyerjen, aki nem tud főzni!!!
2022. nov. 21. 14:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért van lepontozva mindenki, aki szerint nem?

Biztos van, akinek tetszik, de úgy általánosságban nem szép.

Mostánában mondják, hogy "minden testalkat szép", de mindenki tudja, hogy csak hazugság. Progresszívnek akar a világ látszani, és elhitetik az ilyen lányokkal, hogy ők a világ legszebb teremtései.

Ezzel csak az a gond, hogy amint kimennek a való életbe, hatalmas pofáraesés lesz.

2022. nov. 21. 18:38
 23/24 anonim ***** válasza:
46%
A szépség az eléggé stabil alapokon áll, ez amit művelnek egyes környezetekben már kritikán aluli. Az, hogy mik az alapjai annak kit találunk szépnek azt egy video elég érthetően itt be is mutatja: https://www.youtube.com/watch?v=B1wmqlmd9AY&t=132s
2022. dec. 3. 13:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem mit akarnak az utóbbi években ezzel elérni, hogy minden területen az elfogadást nyomatják orrba-szájba, tévében, filmen, médiában, politikában, mindenhol.

Én alapvetően egy toleráns ember vagyok (voltam?), de már én is rosszul vagyok ha csak meghallom a transz meg LMBT meg SJW szavakat, mert undorító mód erőltetik egy kisebbségnek a problémáját. Én teljesen megértem a kérdezőt, szerintem se okés, az egy dolog ha valaki meleg, nem tehet róla, nincs vele gond, élje a világát, de ezt miért kell énrám heteroszexuális emberre ráerőszakolni? Vagy aki férfiként nőnek akar öltözni, tegye, de miért kell női szépségversenyben férfit engedni indulni és győztesnek választani, csak azért mert ő transznemű? Meg miért engednek egy férfit nők között versenyezni, csak mert ő azt állítja hogy nőnek érzi magát, mikor az egyértelmű genetikai különbségek miatt röhögve szarrá veri majd a női mezőnyt? Azok a női sportolók mit érezzenek, akiknek mondjuk egy fél élet munkája megy kárba amiatt mert odament egy pasi és megverte őket férfi testfelépítéssel?

Meg ha én Star Warsot akarok mondjuk nézni, ami az űrcsatákról meg a jedikről szól meg Darth Vaderről, akkor nekem ne csókolózó leszbikusokat kelljen már nézni csak mert az a menő, rendben?

Beteg ez a világ, és őszintén nem tudom ennek mi a célja, mert pont hogy rohadtul kontraproduktív, aki eddig szerette vagy legalábbis elfogadta a melegeket meg a transzokat, feketéket, akárkit, az is megutálja őket az erőszakos nyomás miatt, aki meg eddig se szerette őket, az sose hallottam még hogy ennek hatására kedvelte volna meg őket. Semmi értelme és nagyon zavaró, és megkockáztatom maguknak a melegeknek is ár inkább kényelmetlen.

2022. dec. 24. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!