Kicseréltethetem a müllerben vásárolt parfümöt?
Fordítsuk meg a kérdést: te megvennél a Müllerben olyan parfümöt, ami már ki volt nyitva??? Ugye, hogy nem?
Tehát akkor 20ezres tételeket dobjanak ki, hogy te boldogan távozhass...? Azért beláthatod, hogy irreális.....
Müllerben dolgoztam, nem fogják visszaadni szerintem a pénzt. Alapból ha kibontottad a celofánt, akkor már nem szeretik visszavenni, bár néha ha tényleg tuti nem volt használva, akkor visszavettük és újracsomagoltuk. De ha fújtál is belőle, akkor esélytelen. Azt nézik, hogy került-e már buborék a fújókába, nem nyomkodják.
Nem tudom mennyire érné meg nekik, de elég spúr cég amúgy is. Plusz rengeteg ilyen eset van, napi szinten több százezer ft értékben kéne parfümöket, sminkeket selejtezni ha mindenkinek visszavennék amit tévesen vett. Ha tuti bontatlan a cucc, akkor sem pénzt szoktak amúgy adni, hanem lehet vásárolni az árát. Legalábbis kb 5 éve mikor ott voltam, így volt.
Szerintem olyan bolt nincs a világon, ahol a már el nem adható árut visszavennék, kivéve persze ha alapból hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!