Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép, ha egy lány...

Szerintetek szép, ha egy lány ilyen vékony?

Figyelt kérdés

[link]

Pontosan ilyen az én testalkatom is és sokak mondták már, hogy nagyon szép, viszont kaptam azért elég sok sértő megjegyzést is rá…

Kíváncsi lennék más véleményére is :) Szerintetek vonzó egy ilyen vékony lány?

2022. nov. 5. 23:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%

SóbertNorbi imádna.

24 éves fiúként idegrohamot kapnék, ha pl. szex közben a csontja szúrná a testemet valahol, vagy nem bírná megtartani a kocsi- és egyéb kulcsaimat, amig fizetek a boltban (mert annyira nincsenek izmai).

Azt már meg sem emlitem, hogy az ilyen lányoknak nincsenek melleik, csak két pattanás, de ha kicsit megsimogatod, azok is eltűnnek (főleg, ha hanyatt fekszik).

Szóval nekem nem kellene egy ilyen testalkatú lány.

2022. nov. 6. 01:44
 12/27 anonim ***** válasza:
23%
Orkán erejű szélben ne nagyon mászkálj, mert könnyen valamelyik budapesti bérház tetőszerkezetén találod magad, azt együtt károghatsz a varjakkal.
2022. nov. 6. 04:29
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

Nőként mondom, hogy nagyon piszkafa lábad van. Semmi tónus, semmi forma. Egy kicsit félelmetes is ez a vékonyság.

Szerintem fogj hozzá edzeni, hogy formás legyél, és ne elégedj meg a genetikai iszonyat vékonysággal. Az elől deszka, hátul léc már nem divat.

2022. nov. 6. 06:13
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Ha vékony az csak jó lehet! Az a nem jó ha elhízott
2022. nov. 6. 06:25
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként én imádom, és a legtöbb fiúnak is bejön

2022. nov. 6. 06:30
 16/27 Isti22 ***** válasza:
3%
Igazából (egy bizonyos szintig) nem az alak számít, hanem hogy hogyan öltözködsz. A képen látható lány pl. elég vékonynak tűnik, de ezt ellensúlyozza a kabáttal.
2022. nov. 6. 07:26
 17/27 anonim ***** válasza:
36%
Ki tudja hány kabát van rajta. Meg 4 poló, 3 pulóver, 3 bugyi 😂
2022. nov. 6. 07:52
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

Lány vagyok, nekem nagyon nem tetszik a vékonyság, világ életemben vékony voltam és nagyon utáltam, mindig irigyeltem a bögyös-faros lányokat.

Most már a kondizásnak hála szép tónusos combom van, kerek fenekem és a melleim is “kinőttek” a sok evés hatására, így sokkal vonzóbbnak is tartanak, mint vékonyan.

2022. nov. 6. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:
37%
#14 a képen látható vékonyság már messze nem az egészséges kategória, ha felszedne 20 kilót se lenne még elhízott.
2022. nov. 6. 12:55
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nagyon bejön fiúként. Számomra tökéletes. Persze meg tudom azt is érteni, aki nem így látja, de hát ízlések... Azt viszont nem, aki ezt erősen szóvá is teszi sértő módon.
2022. nov. 6. 13:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!