Szerintetek szép, ha egy lány ilyen vékony?
Figyelt kérdés
Pontosan ilyen az én testalkatom is és sokak mondták már, hogy nagyon szép, viszont kaptam azért elég sok sértő megjegyzést is rá…
Kíváncsi lennék más véleményére is :) Szerintetek vonzó egy ilyen vékony lány?
2022. nov. 5. 23:38
21/27 Metionin válasza:
Szerintem a lábai túl vékonyak, az enyém akkor volt ilyen, amikor balesetem volt és lement róla az izom. Nekem alapból tetszik a vékony alkat, én is mindig az voltam de szépnek akkor tartom, ha van minimális karja és valamennyi izom a lábakon. De nyilván magamból indulok, ki, a saját testemet így látom egészségesnek, hogy ezekre hosszas munkával gyúrtam izmot. Egyébként semmi baj nincs a képen lévő alakkal, ha az illető egészséges és így tetszik magának.
22/27 anonim válasza:
Pedig nagyon vonzóak azok a lábak #21
23/27 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a 14-es véleménye elég népszerű ezen az oldalon.
24/27 Metionin válasza:
22. Én elhiszem, csak mint írtam, magamnak jobban tetszem ha izmosabbak a lábaim.
25/27 anonim válasza:
Szamomra ez a comb mar tul vekony, de osszessegeben azert cseeelnek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!