Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó napot! Vettem zsákos...

Jó napot! Vettem zsákos használt jelmezt 1 zsákkal 25 kg- ot megbeszéltük telefonon milyen anyagból kérem de reggel sietett az úr nem.igazán néztem meg a ruha anyagát és nem azt kaptam amit igért hogy hoz, élhetek e csereszavatossággal hány napig?

Figyelt kérdés
Esetleg pénzviszatéritéssel ha újból kijön nekem kell e fizetni a futárköktséget és ha kell mennyit köszönöm
tegnapelőtt 04:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan vetted, kitől?
tegnapelőtt 08:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Interneten hirdetett 1 weboldalon de tudsz segiteni? Nem akarok vitát vele csak hát nem olcsó volt
tegnapelőtt 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján nem, pedig szívesen tenném. Ha ekkora titok a dolog, akkor annyit tudok javasolni, hogy olvasd el részletesen annak a weboldalnak a szabályzatát, esetleg fordulj az oldal ügyfélszolgálatához.
tegnapelőtt 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús, hogy nem véletlenül "sietett"...

Nem sokat tehetsz, ha magánszemélytől (nem vállalkozó/vállalkozás) vásároltál, az átvételkor megköttetett sz ügylet, nincs garanciális kötelezettsége (max. ha az áru kárt okoz valamiben, vagy teljesen más, mint amit hirdetett).

tegnapelőtt 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Vettél 25 kilónyi jelmezt, de meg se nézted, hogy milyen? Gondolom, nem vmi hivatalos webshop. Legyél talpraesettebb. Nyugodtan reklamálj.
tegnapelőtt 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Az úr sietett. Az ő dolga.

Neked egyetlen dolgod lett volna, hogy ragaszkodj a határaidhoz (amik nyilván sajnos nincsenek), kibontsd és megnézd. Na most az ilyen emberek nem interneten fogják megtanulni, hogyan álljanak ki magukért.

Gyanítom marketplace-es vásárlás volt. Sokat nem tehetsz már így.

A jövőre nézve kezd el valamilyen önismereti, határmeghúzós terápiába járni, mert nem lehet úgy egy életet leélni, hogy nem vállalod a felelősséget. Értem, hogy az úr átverhetett, de miért nem ott a helyszínen jártál utána a dolgoknak?

Elárulom. Nem akartál bajt, meg mit gondolt volna. Na ezen kell dolgozni, de nagyon.

tegnapelőtt 11:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Startaprón hirdetett számlát adott de az ő nevével.cimével
tegnap 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!