Jó napot! Vettem zsákos használt jelmezt 1 zsákkal 25 kg- ot megbeszéltük telefonon milyen anyagból kérem de reggel sietett az úr nem.igazán néztem meg a ruha anyagát és nem azt kaptam amit igért hogy hoz, élhetek e csereszavatossággal hány napig?
Gyanús, hogy nem véletlenül "sietett"...
Nem sokat tehetsz, ha magánszemélytől (nem vállalkozó/vállalkozás) vásároltál, az átvételkor megköttetett sz ügylet, nincs garanciális kötelezettsége (max. ha az áru kárt okoz valamiben, vagy teljesen más, mint amit hirdetett).
Az úr sietett. Az ő dolga.
Neked egyetlen dolgod lett volna, hogy ragaszkodj a határaidhoz (amik nyilván sajnos nincsenek), kibontsd és megnézd. Na most az ilyen emberek nem interneten fogják megtanulni, hogyan álljanak ki magukért.
Gyanítom marketplace-es vásárlás volt. Sokat nem tehetsz már így.
A jövőre nézve kezd el valamilyen önismereti, határmeghúzós terápiába járni, mert nem lehet úgy egy életet leélni, hogy nem vállalod a felelősséget. Értem, hogy az úr átverhetett, de miért nem ott a helyszínen jártál utána a dolgoknak?
Elárulom. Nem akartál bajt, meg mit gondolt volna. Na ezen kell dolgozni, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!