Lányoknak! Kérdő Ív és a Sulival kapcs. (? )
Leginkább a 12-16 korosztályoknak a válaszát várom!
A suliba szoktatok vinni tükröt vagy/és fésüt,parfümöt,szájfényt?
Ha igen miért?Ha nem miért?
Volt már olyan, hogy órán sminkelted magad?(Abba beletartozik a fesülködés,szájfényezés stb..)
Fested a hajad?
Csak azért érdekel mert az osztályba elöttem ül két lány akik órán nem is figyelnek hanem magukkal vannak elfoglalva.
Nem viszem magammal. Csak a helyet foglalná, összetörne a tatyómban, és nem lenne elég időm az órák között, hogy használjam. :D
Nem sminkelek órán.
Nem festem a hajam.
Igen, mindig van nálam tükör, fésű ritkán, parfüm mindig, szájfényt nem használok, csak szőlőzsírt, mert kiszárad mindig a szám. Volt már olyan, hogy órán sminkeltem magam... vagy azért mert unatkoztam vagy mert utolsó óra után egyből mentem valahova, és nem volt kedvem a mosdóba még egy kitérőt tenni. Miért baj az, ha valaki órán sminkel? Nem jelent semmit.. Az érettségi tantárgyakból ötös vagyok, a többi meg hol érdekel? Igaz, végzős vagyok, de igazából eddig sem érdekelt.
17/L
Azt csináltok amit akartok órán, csak legyenek jók a jegyeitek és tanuljatok ;)
Mindenhova magammal viszem a fontosabb sminkszereimet: alapozót, púdert, puha fehér szemceruzát, szempillaspirált, rúzst (csillogós rózsaszín), és átlátszó ajakápolót. Parfüm mindig van nálam, általában a Pur Blanca miniparfümöm, mert az akár a pénztárcámban is elfér, de néha egyik-másik kedvencemet is magammal viszem. Természetesen deót is hordok. Tükör mindig van nálam, mert folyton nézegetem, hogy jól áll-e a hajam vagy a sminkem.
Igen, van, hogy órán sminkelem magam. Főleg, ha uncsi az óra, vagy éppen az utolsón ülök, és suli után a barátommal találkoznék. Akkor persze, hogy mindent elkövetek, hogy a legjobb formámat hozzam:) Fésülködni viszont nem szoktam órán, mert utálom, ha hullik a hajam, és minden olyan lesz.
Festem a hajam, volt már lilától kezdve a kékesfeketén át a rózsaszínig minden, most éppen az eredetihez nagyon hasonló középszőke árnyalat.
17L (végzős vagyok)
Szoktam vinni tükröt azért, hogy megnézzem milyen a fejem :D, hogy áll a hajam stb. De csak szünetbe.
Fésűt és parfümöt is.
Órán nem szoktam ezekkel foglalkozni, én figyelek órán, de tényleg :D
Nem festem a hajam.
15/L
hajkefét szoktam vinni, de csak azért, mert 1 órát kell utaznom reggel, és nagyon beáll a hajam a párától, esőtől..:S
órán sose sminkeltem magam:O még szünetbe se, maximum akkor, ha osztályfényképezés volt, vagy hasonló.
15/L
sminket mindig viszek, néha fésűt is. tükröt nem, ott a telefon, vagy a mosdó, parfümöt sem. festetem a hajam, sötétszőkére. órán max szájfényezni szoktam, meg megigazítani a csatot a hajamban
15/L
1: tükröt viszek, de nem csinálok vele semmit, max világitok a padtársam szemébe
nem vol még olyan és nem is lesz
festem, halványvörös..
Suliba van nálam púder, tükörnek a telefon, miniparfüm és orvosi ajakápoló.:D (néha szeméjtus meg spirál..)
Miért? Mert csúnya ha lekopik az alapozóm és fénylik a bőröm..
Volt...
Igen, azaz szőkítem.
Nem vagyok diszkóringyó.
17L
Egyáltalán nem baj ha órán sminkeled magad ha jó jegyeid vannak..
De az osztályomba azok meg síkh*lyék:)))
Köszi az eddig válaszoloknak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!