Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknak! Kérdő Ív és a...

Lányoknak! Kérdő Ív és a Sulival kapcs. (? )

Figyelt kérdés

Leginkább a 12-16 korosztályoknak a válaszát várom!

A suliba szoktatok vinni tükröt vagy/és fésüt,parfümöt,szájfényt?

Ha igen miért?Ha nem miért?

Volt már olyan, hogy órán sminkelted magad?(Abba beletartozik a fesülködés,szájfényezés stb..)

Fested a hajad?

Csak azért érdekel mert az osztályba elöttem ül két lány akik órán nem is figyelnek hanem magukkal vannak elfoglalva.

2010. szept. 28. 17:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A suliba szoktatok vinni tükröt vagy/és fésüt,parfümöt,szájfényt? nem. minek ? tükör-->vécé. parfüm -->otthon, reggel. -->szájfény. kémia tanár. ááá. :D

Ha igen miért?Ha nem miért?

Volt már olyan, hogy órán sminkelted magad?(Abba beletartozik a fesülködés,szájfényezés stb..) nem. egyszer törin levágtam a fonatom alját fényképezés előtt.

Fested a hajad? neeem.

2010. szept. 28. 18:02
 12/29 A kérdező kommentje:
xD. Ennél jobb idő nem is lehetett volna a vágásra
2010. szept. 28. 18:04
 13/29 anonim ***** válasza:

vannak ilyen eszementek... :D nekünk eleve úgy állnak hozzá ahoz a "fiúhoz", hogy:

elment síelni, mikor visszajött: "Na, Peti, felolvadt az Alpok?" XD ma közgázon is a "Lányok, mit írtatok?" erre a többiek: "Na, Peti?" XD És nem lepődnék meg, ha egyszer csak ő is szoknyába jönne... :D

És vigyázok is a hajamra :D egyedül az egyenesítőszerek vannak rajtam kipróbálva, mivel ha az én hajamat megtartja, akkor az egy minőség x"D És mivel fodrászcikkesek a szüleim, van rá példa :"D

2010. szept. 28. 18:07
 14/29 A kérdező kommentje:

Az jó:D

Ezek a beszólások.

Nálunk olyanok vannak hogy ha pl valaki mellé áll és közel van hozzá mondja, hogy: Na itt már nem fázok..sőőőt... xD

2010. szept. 28. 18:10
 15/29 anonim ***** válasza:

én még bele esek ebbe a korosztályba :D 16 vagyok

1,tükröt nem viszek minek ? a mosdóba van meg én nem azzal vagyok elfoglalva hogy minden perce megnézzem hogy jól áll e hajam stb

2, fésűt csak akkor viszek ha tesim van utána gyors átfésülöm a hajam amúgy nem szoktam

3,parfüm is csak tesi után kell amúgy nem viszek

4, szájfény minek? úgyis lenyalom vagy mikor iszok vagy eszek lejön -.-

5, órán sose sminkelek ha meg annyira unalmas az óra akkor inkább zenét hallgatok vagy netezek vagy beszélgetek vagy firkálok

6, nem festem a hajam

2010. szept. 28. 18:14
 16/29 A kérdező kommentje:

Zenét hallgatni órán?:O xD

Azt, hogy csinálod?

Nekem eddig sosem sikerült lebukás nélkül..

2010. szept. 28. 18:22
 17/29 anonim ***** válasza:

18:14es vagyok :P

hát úgy hogy kiengedem a hajam és nekem sötét a hajszínem olyan sötét barnás vöröses és a mellemig ér a póló alatt megy a fülhallgató és ahonnan kiér a pólómból ott már a hajam takarja :D

2010. szept. 28. 18:40
 18/29 anonim ***** válasza:
Én anno ilyen idős korban parfümöt, ajakápolót, hajkefét vittem magammal, néha korrektort.
2010. szept. 28. 18:43
 19/29 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen tükörrel egybeépített kis hajkefém van, azt szoktam vinni, de nem nagyon használom, csak mégis, házha kéne valamire. Labellot szoktam magammal vinni, mert néha kiszárad a szám, parfümöt soha.

Nem sminkeltem még magam órán, és nem is fogom. Ha nagyon unalmas az óra, inkább rajzolgatok, hülyülök a padtársammal, vagy másik órára tanulok.

Nem festem a hajam.

15/L

2010. szept. 28. 18:45
 20/29 anonim ***** válasza:

1. Tükröt viszek.

2.Szájfényt nem,de ajakápolót(bebe,Labelló) igen.

3.Órán nem sminkeltem magam,ha ki kellet húzni a szemem vagy valami az ráért szünetben.

4.Melírozva van a hajam,de nem festve.

5. Fésűt hordok,azért mert megköveteli a hajam és mert nálunk az a fiúk szórakozása,h összekócolják a hajunkat.

13/L

2010. szept. 28. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!