Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknak! Kérdő Ív és a...

Lányoknak! Kérdő Ív és a Sulival kapcs. (? )

Figyelt kérdés

Leginkább a 12-16 korosztályoknak a válaszát várom!

A suliba szoktatok vinni tükröt vagy/és fésüt,parfümöt,szájfényt?

Ha igen miért?Ha nem miért?

Volt már olyan, hogy órán sminkelted magad?(Abba beletartozik a fesülködés,szájfényezés stb..)

Fested a hajad?

Csak azért érdekel mert az osztályba elöttem ül két lány akik órán nem is figyelnek hanem magukkal vannak elfoglalva.

2010. szept. 28. 17:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Tükröt szoktam vinni + szájfényt NÉHA, fésűt + parfümöt nem. Tükör bármikor kellhet, a szájfényt szeretem, a többire meg nincs szükségem :D

Órán sosem sminkeltem magam, mert bunkóság. Nem festem a hajam.

2010. szept. 28. 17:41
 2/29 anonim ***** válasza:
úgy értem suliban nincs szükségem ezekre. xd
2010. szept. 28. 17:42
 3/29 anonim ***** válasza:

Egy évvel kilógok, de azt hiszem válaszolhatok még :D

Szóval nagy divat lett mostanában a sminkmaszk, és sokan viszik magukkal a suliba is. Mondjuk egyeseknél a fésű minimum. Nekem személy szerint egyik se nagyon kell, a smink kiüt, a szempillám festékkel van megcsinálva tartósan, a hajam meg... khöm, 10 percenként kéne fésülködnöm, szóval fölösleges lenne magammal vinnem XD

A hajfestés is átlagos divat lett... régebben nem volt ennyire szokás, de ma már cikinek, különcködésnek számít... nálunk legalábbis. De ez nem azt jelenti, hogy követni kell ezt a rossz szokást. Fesd ki magad otthon ha akarod, persze vidd el magaddal biztos ami biztos, de órán inkább figyelj. Aki órán keni magát, mehet a sarkokra khömm... "dolgozni" XD

(és csak így zárójelesen jegyzem meg, hogy a fiúknál is előfordul a tükör, a fésű, és viccen kívül... az alapozó és a kézkrém is...)

17/L

2010. szept. 28. 17:45
 4/29 A kérdező kommentje:

xD

Az osztályba láttam, hogy egy fiúnak kivan körömlakkozva a körme:))

Köszi a válaszaitokat:)

Én semmit se viszek:D:D Talán szájfényt fogok vagy ahoz hasonlót mert könnyen kiszáradnak az ajkaim.

És utolsó, fested a hajad?

Én most próbáltam ki egy olyan hajszint ami 5-6 mosás után lejön.Vöröses-barna szinű:)

2010. szept. 28. 17:49
 5/29 anonim ***** válasza:

tükröt, szájfényt, parfümöt nem. fésűt igen (bár rövid a hajam)

tükör van a wcben, szájfényt minek? amúgysem használom. parfüm meg kitart napvégéig, legalábbis én érzem magamon. Nem festettem magam órán, mert kivágnak a tanárok, fésülködés volt. Festetem a hajam. Nekem is van egy ilyen osztálytársam én felpofoznám, engem nagyon idegesítő, hogy azt hiszi szép, közben meg mint egy hajnali gyerek...

2010. szept. 28. 17:50
 6/29 anonim ***** válasza:
szájfény ruzs parfüm alap.tükör néha néha egy honapba egyszer.telóba is látom magam.fésüt ugy egy héten 3szor nálam van már amikor eszembe jut betenni mert mindig kiveszem a táskámbol.csak a számat festem orán ha ezembe jut és ha nem néz a tanár.nálunk is van egy rondaság és ott keni fel a szempillaspirált szmfestéket ruzst pf ha elindult smink nélkül iskolába minek hazamennie sminkben:D
2010. szept. 28. 17:50
 7/29 anonim ***** válasza:

fésűt,szájfényt igen,mert: ha kócos lennék akkor kifésülöm (amiben sztem semmi rossz nincs)szájfény meg,hát rajtam mindig van szájfény ,ezért suliba is..

Parfümöt nem,max dezodort ha tesi van.

Órán nem sminkelek,meg nem is lehet:)

Hajamat festettem(14 évesen), mert ki volt fakulva és erősebb színt adtam neki.

16L

2010. szept. 28. 17:53
 8/29 A kérdező kommentje:

:))

ha festetve van a hajatok akkor az milyen szinű?

A korotokat is irjátok le lécci:)

13/l

2010. szept. 28. 17:54
 9/29 anonim ***** válasza:

nyah :D lakkozott körmű fiú? :D nálatok is? XD lol, torzul a társadalom :D

Festeni nem festem, természetes vörös a hajam, csak melíroztatni szoktam, mert a drága hajam aúgy is azonnal kidobja...:D ezért is vasalom ritkán, mert ha nincs kismillió szerrel kezelve, akkor 10 perc alatt összeugrik :D

2010. szept. 28. 17:59
 10/29 A kérdező kommentje:

xD Na igen eléggé eldurvult a világ:) Már láttam olyat is hogy egy fiú szoknyába ment az utcán xD Én csak röhögni tudtam

A természeted vörös nagyon szép szerintem:) Vigyázz rá:D:D

2010. szept. 28. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!