Miért látszódik látványosan a talpam és a lábujjaim lenyomata a szandálomban?
Figyelt kérdés
Ezen a nyáron kezdtem el szandált hordani néha így nekem új n
jelenség volt. 17/F
2022. okt. 30. 07:58
1/11 anonim válasza:
Azért mert sokat hordtad gondolom
2/11 anonim válasza:
gondolom mezítláb hordtad, és ott ért hozzá a bőröd a szandál belső talpához
3/11 anonim válasza:
Minden szandálnak vagy cipőnek ilyen lesz a talpa hogyha viseled
4/11 anonim válasza:
Azért látszódik mert amennyiben mezítláb hordtad, a talpad érintkezik a szandál talpával és nyilván nyomot hagy. Az is számít hogy milyen anyagú talpa van a szandálnak.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért mert sokat voltál abban a szandálban nyáron
6/11 anonim válasza:
Szandál, vagyis jobb rálátásod van a belsejére, így feltűnőbb a lábnyomod benne.
+
sokszor puhább, szivacsosabb anyagokban jobban látszik a használat, ezesetben a talpad formája.
Minden tárgyon, dolgon látszik a használat.
Pl a gépemhez a billentyűmön az ujjaim nyoma. Látszik az is hogy az évek alatt mely gombokat használtam többször, sőt, még a körmeim nyoma is látszik!
A lábbelik talpazata valamilyen formában műanyagot tartalmaznak. Pl szivacsfélék is műanyagok.
Az alap használat mellett a surolódás és a hő is rájátszik a deformálódásra. Az ember egyik hőleadó felülete pedig a talp.
7/11 anonim válasza:
Gondolom mezítláb viselted és emiatt
9/11 anonim válasza:
Szerintem erre a kérdésre egyértelmű a válasz
10/11 anonim válasza:
Mert van egy bizonyos súlyod, mint minden embernek. 2-3 éves gyerekek cipőjén, szandálján még nem nagyon van ilyen, nyilván a kis súlyuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!