Hogyan hozhatnám rendebe a kopott szandálomat?
Figyelt kérdés
van egy szandálom amit imádok.az elején műbőr pántok vannak és sajnos annyit hordtam hogy elkoptak(nem szakadásig csak a festék ment le róla)
én arra gondoltam hogy akrilfestékből(ami ugye vízálló)kikeverem ugyanazt a színt és befestem de még nem vagyok biztos benne:/
nektek van valami ötletetek vagy úgy jó lesz ahogy én gondoltam?
a válaszokat előre is köszönöm:)
2013. jún. 15. 18:38
1/2 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ugyanolyan színt tudnál keverni, ha átfested akkor a többi részt is színezd be
2/2 anonim válasza:
Próbálj ki kikeverni ugyanolyan színt, és valami máson próbáld ki. Így nincs veszíteni valód és a szandál is megússza, hogy még torzabb legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!