Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha nem veszik...

Mit tehetek ha nem veszik vissza a szandálom?

Figyelt kérdés
vettem egy szandált de nagyon vágja a pántja a lábam, 10 perc alatt vízhólyagos lesz a lábam tőle. Deichmann nem veszi vissza mert hordtam már. Mit csináljak cipész kicseréli a pántot úgy jobb lesz?
2021. jún. 26. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Keress rá mi a cég kötelezettsége neked milyen jogi lépésed van a panaszra . Nem alakitanám át ha csak nincs mas út sem lábbelim pénzem újra ....
2021. jún. 26. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Bármikor fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez, mert ez lehet tervezési hiba is.
2021. jún. 26. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hibás a termék, akkor nem kötelesek visszavenni.
2021. jún. 26. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
nem hibás beszéltem az üzletvezetővel mondta hogy ha utcán volt hordva akkor nem veszik vissza sajnos.
2021. jún. 26. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez sajnos ilyen. Én is jártam így egy bakanccsal a Deichmannban. Felpróbáltam, kényelmes, szép hurrá. Elmentem benne egy éjszakát, táncoltunk stb.. hát mire haza értem bevéreztek a lábujjkörmeim. Nem vittem vissza, mert így nem veszik vissza evidens. Próbáld nyújtani azt a pántot valamivel, esetleg nedvesen. Vagy pedig cipészhez kell vinni, de az biztos, hogy nem olcsó.
2021. jún. 26. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy pont ott a varrás és ez dörzsöli ki szerintem. Én már sok mindent vettem a deichmanntól, régebben is vettem szandit, sportcipőt, csizmát soha nem volt ilyen probléma.
2021. jún. 26. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Dejmann egyre gagyibb , 2010ig volt a csúcs tuti dolgokat masszív és klassz holmikat árultak . Onnan zuhantak le , ótvar gumi műanyag férc giccsé .
2021. jún. 26. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogsz egy kalapácsot, és megütögeted a varrást, hogy puhuljon. Évek óta ezt csinálom a kényelmetlen lábbelikkel, tökéletesen működik. Nem kell szétverni, ésszel azért, de fellazítja kényelmesre.
2021. júl. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!