Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a 40...

Hogy lehet az, hogy a 40 körüli ismerőseim nem öregedtek semmit és ugyanúgy néznek ki, mint 10-15 éve?

Figyelt kérdés
Nézem őket a Facebookon és sehol egy ránc, semmit sem változtak. Hogy lehet ez? Én egy vén szatyor lettem már.
2022. okt. 21. 14:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
44%

Őszintén, midre legyek irigy? Hisz 15 évvel vagyok fiatalabb tőled, nekem is van párom, nekem sincs káros szenvedélyem, szeretek mozogni, rengeteg férfinak tetszem, vékony sportos az alakom..stb. szóval a testépítést leszámítva hasonló életvitelt folytatok, mint te, csak én nő vagyok.

Viszont nekem szimplán elég a 8 órai alvás.

Szóval bocsi, nincs semmi irigylésre méltó az életedben, számomra. :)

2022. okt. 23. 13:35
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

Akkor meg ne károgj az egóm miatt!

Inkább kezdj el edzeni, a nők hamarabb szétfolynak..

2022. okt. 25. 10:38
 23/25 anonim ***** válasza:
44%

Hát, van problémád a mondatértelmezéssel. 🤣

"Inkább kezdj el edzeni"

Vs.

"szeretek mozogni, rengeteg férfinak tetszem, vékony sportos az alakom."

Edzés nélkül hogy lenne sportos alakom? 😅🤦🙄 Paraszti ész..tudod..csak nagy valószínűséggel az neked nincs.

2022. okt. 25. 16:07
 24/25 anonim ***** válasza:

Te egy igen “egyszerű” lányka lehetsz ha érted hogyan gondolom..

Testépítésre gondoltam nem kettőt jobbra-kettőt balra. Mert írtad, hogy a testépítést leszámítva. Vagy ezt rosszul olvastam?

Mert az minden izmot megmozgat a testeden, de nők esetében persze nem kell túlzásba vinni.

2022. okt. 26. 16:00
 25/25 anonim ***** válasza:
A 10 km futás is minden izmot átmozgat. Köszi, nem áll szándékomban kondiba menni. Plusz van itthon egy 10 kg-s és egy kétszer 2 kg-s súlyzóm is. Ezek nekem bőven megfelelnek. Így is elérem a kívánt hatást.
2022. okt. 26. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!