Hogy lehet az, hogy a 40 körüli ismerőseim nem öregedtek semmit és ugyanúgy néznek ki, mint 10-15 éve?
Kérdező, ez jut rólad eszembe: Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
És így teljesen egyértelmű, hogy csak azért írtad ki a kérdést, hogy önvisszaigazolást kérj, és mivel ezt nem kaptad meg, ezért rajtad kívül mindenki "sík hülye", ahogy írod, pedig saját példákat is írtunk rá a saját életünkből. Irigység helyett inkább csinálj magaddal valamit. Szánalmas vagy.
A mai 40-50 évesek már nem olyan “viseltes” középkorúak, mint mikor én voltam 10-20 éves.
Akkor megvoltam döbbenve, hogy egy ötven éves ember milyen öreg.
Én most vagyok 47 és nincsenek ráncaim, őszülni sem őszülök, csak pár szál van elvétve.
Én az életvitelemre figyelek oda, nincsnek káros szenvedélyeim, rendszeresen sportolok,(testépítek) napi 8-9 órát alszom, hétvégén 12-őt, és napi 4-5 liter vízet iszom.
Az étkezésemre is odafigyelek, és nem idegeskedek semmin. Gyakorlatilag szharok mindenre és mindenkire.
Talán ők az ismmerőseid is így tesznek.
F.47
13.
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
12.
Voltam.
"hétvégén 12-őt"
Azért ezt megengedni egy kapcsolatban, ahol gyerek is van, szerintem luxus. A hétvége a családé. De ha nincs se párod, se gyereked, akkor oké, ellenkező esetben pedig ne légy ennyire önző, hogy a két hétvégi napból egyet teljesen átalszol összességében. Így semmilyen programot nem lehet szervezni miattad.
Feleségem van, gyerekünk nincs hála istennek.
És hogyan alszok 12 órát hétvégén úgy hogy a két nap meg is maradjon?
8-kor már alszom…
Könnyű kiszámolni, nem?
Nem az az életcélom, hogy egy elnyűtt kimerült, fáradt ember legyek az idő múlásával, én élvezem az életet, nem szenvedem.
Ja, hogy te 8-kor már alszol, mint egy kisbaba, ám legyen, így könnyű.
Csak icipicikét még vegyél vissza abból a hatalmas nagy egódból és nagyképűségedből és minden rendben lesz. :)
18.
Gondolom ne baj ha korán fekszem… mindenki megtehetné, nem csak az én privilégiumom.
Nagy egóm? Bocsánat ha a megszokottól kiegyensúlyozottabban élek.
Ne legyél irigy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!