A szüleim nem értik meg, hogy mennyire rossz. Mit tehetnék?
Ma ráakadtam egy mellnövelő gyógyszerre, utána is néztem. Anyummal próbáltam megbeszélni, hogy meg szeretném rendelni, mert nagyon nagyon durva önértékelési problémáink vannak. És ebben az is közrejátszik hogy majdnem full lapos vagyok elől. És tényleg nagyon szarul érzem magam miatta.
Most próbáltam megbeszélni, direkt addig amíg apum nincs itthon. Csinált egy nagy cirkuszt belőle, apum csak a kiabálást hallotta, egyből anyum oldalára állt, aztán anyum elmondta apumnak mit akarok nagy gúnyosan. "Csöcsnövesztő gyógyszert akar venni" (szó szerint így) Mind a ketten elkezdtek kiabálni, meg mind mondják hogy el van menve az eszem. És folyamatosan más velem egykorúakat hoznak fel, akiket ismernek hogy "menj kérdezd meg xy-t hogy ő miért nem festi magát, vagy hogy zavarja e őt hogy mekkora neki". És ígyis nagyon komplexusos vagyok. Tényleg mindenkihez hasonlítgatom magam, még ahhoz is akit felhoztak példának. És ezzel nagyon nem segítenek. Mivel fáj felvittem a hangom egy kicsit, most velem ordítozik és rólam mocskolódnak mind a ketten. Mintha nem hallanám.
Mit lehet tenni, ha már ezt a gyógyszer megvenni nem tudom, de hogy legalább elfogadjam magam?
Segítségeteket előre köszönöm ❤️
17L
A naív emberek dőlnek be az ilyeneknek, férfiak körében trendi a péniszhosszabbítás ugye. Nem, a biológiával nem tudsz szembemenni pár csodaszer hatására, csak plasztikával, de pénisznövelő plasztika sincs nagyon, ha volna, akkor marha trendi lenne és minden kisbanánú ezt akarná akár hitelre is.
Pszichológus tud segíteni az önelfogadásban.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!