Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szüleim nem értik meg, hogy...

A szüleim nem értik meg, hogy mennyire rossz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ma ráakadtam egy mellnövelő gyógyszerre, utána is néztem. Anyummal próbáltam megbeszélni, hogy meg szeretném rendelni, mert nagyon nagyon durva önértékelési problémáink vannak. És ebben az is közrejátszik hogy majdnem full lapos vagyok elől. És tényleg nagyon szarul érzem magam miatta.

Most próbáltam megbeszélni, direkt addig amíg apum nincs itthon. Csinált egy nagy cirkuszt belőle, apum csak a kiabálást hallotta, egyből anyum oldalára állt, aztán anyum elmondta apumnak mit akarok nagy gúnyosan. "Csöcsnövesztő gyógyszert akar venni" (szó szerint így) Mind a ketten elkezdtek kiabálni, meg mind mondják hogy el van menve az eszem. És folyamatosan más velem egykorúakat hoznak fel, akiket ismernek hogy "menj kérdezd meg xy-t hogy ő miért nem festi magát, vagy hogy zavarja e őt hogy mekkora neki". És ígyis nagyon komplexusos vagyok. Tényleg mindenkihez hasonlítgatom magam, még ahhoz is akit felhoztak példának. És ezzel nagyon nem segítenek. Mivel fáj felvittem a hangom egy kicsit, most velem ordítozik és rólam mocskolódnak mind a ketten. Mintha nem hallanám.

Mit lehet tenni, ha már ezt a gyógyszer megvenni nem tudom, de hogy legalább elfogadjam magam?

Segítségeteket előre köszönöm ❤️

17L

2022. okt. 7. 15:09
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Vársz amíg nagykorú leszel, dolgozol, külön költözöl és éled az önálló életed, amiben azt csinálsz, amit szeretnél és amit megengedhetsz magadnak anyagilag.
2022. okt. 7. 15:15
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

A naív emberek dőlnek be az ilyeneknek, férfiak körében trendi a péniszhosszabbítás ugye. Nem, a biológiával nem tudsz szembemenni pár csodaszer hatására, csak plasztikával, de pénisznövelő plasztika sincs nagyon, ha volna, akkor marha trendi lenne és minden kisbanánú ezt akarná akár hitelre is.

Pszichológus tud segíteni az önelfogadásban.

Sok sikert!

2022. okt. 7. 15:15
 3/25 A kérdező kommentje:
A gyógyszer növeli az ösztrogén szintet.
2022. okt. 7. 15:18
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem növel az semmit. Kamu. Told be a linket. Ránézek.
2022. okt. 7. 15:21
 5/25 Metionin ***** válasza:
87%
Nézd, mellnövelő gyógyszer, torna, kenőcs stb. nem létezik. Egyetlen megoldás van a mellnövelésre, az pedig a műtét. Ebből a szempontból rendben van, hogy nem vették meg neked a készítményt. Viszont az ordibálás meg gúnyolódás nem old meg semmit. Igenis fontos probléma, ha valakinek komplexusai vannak a külseje miatt, főleg ha ez olyan dolog, amiről nem tehet és változtatni is nehéz és költséges rajta. Az elfogadáshoz annyit, hogy tudom, közhely de fiatal vagy, abban a korban, amikor mindenki másokhoz hasonlítgatja magát. Próbálj megtanulni úgy hozzáállni ezekhez a dolgokhoz, mintha mások nem léteznének rajtad kívül. Bántana a mellméreted ha nem látnád, hogy vannak, akiknek nagyobb? Önmagad miatt vagy elégedetlen vagy mások miatt? Ha arra jutsz, hogy önmagad miatt szeretnél melleket, akkor fogd fel a jelent és az elkövetkező pár évet ideiglenes időszaknak és huszonévesen majd műttesd meg. Ha viszont mások miatt van kisebbrendűségi érzésed, azon a plasztika sem fog segíteni, meg kell tanulnod azért szeretni magad, amid van. Btw én 32 éves vagyok minimális mellekkel (értsd az A kosarat sem töltik ki) és soha semmilyen hátrány nem ért miattuk az életben. Viszont megértem, aki nem tudja elfogadni és ezért változtat rajta, én is változtattam azokon, amikkel nem tudtam együtt élni. A kulcs az, hogy önmagadért tedd, ne másokért.
2022. okt. 7. 15:21
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
És mire gondoltál, majd kannáid lesznek, mert megnő az ösztrogéned? :D Pont neked való akkor az ilyen lehúzás, amit a random csodadokik hirdetnek. Tudod, azok a kamu videók, amik TikTokon mennek 900 accounttal, hogy egy kamu doki mutogat egy mellé rakott videóra, hogy milyen bámulatos cucc az a valami.
2022. okt. 7. 15:22
 7/25 Metionin ***** válasza:
100%
3. És jól szétbaxxa a hormonháztartásod. Ha genetikailag kis mell van beléd kódolva, abból akkor sem lesz nagy, ha unikorniskakit szedsz rá.
2022. okt. 7. 15:23
 8/25 A kérdező kommentje:
2022. okt. 7. 15:24
 9/25 NTBS ***** válasza:
100%
Megvárod,hogy nagykorú legyél és a saját pénzedből azt veszel, amit akarsz.
2022. okt. 7. 15:25
 10/25 A kérdező kommentje:
2022. okt. 7. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!