Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Feltűnő, ha kiszedem a szemöld...

Feltűnő, ha kiszedem a szemöldököm egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
Ki szeretném szedni a szemöldököm, mert rendesen össze van nőve, eddig sosem szedtem még ki. Bepirosodhat vagy bármi, ami nagyon feltűnő? 16 éves fiú vagyok.
2022. szept. 25. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először lehet, hogy kicsit piros lesz. De az 1-2 óra alatt elmúlik. Szerintem kérj meg valakit, aki ért hozzá, mert ha elrontod, akkor hónapok, mire rendesen visszanő.
2022. szept. 25. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Borbély megigazítja neked. Ha legközelebb mész a hajaddal, kérd meg hogy kicsit nézzen rá arra is.
2022. szept. 25. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha gyanta amit egyedul nem is ajanlok, csak szakembertel, akkor eleg nagy esellyel piros lesz.

Borotva semmikepp!!!!!!

Egyesevel csipesszel állj neki és fogod látni pár szál kihúzása után hogy milyen a bőröd. Nekem pár órát utána piros, aztán semmi nem látszik. De ez adottság kérdése is

2022. szept. 26. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!