Most megijedtem, mert azt olvastam ha felül is kiszedem a szemöldököm az lehet nem nő vissza, ez hülyeség?
Figyelt kérdés
Kiszedtem, mert más formát akartam.. aztán rájöttem, hogy règen sokkal jobb volt a termèszetes:) Remèlem visszanő azèrt ugyanúgy.2017. aug. 2. 11:56
1/5 anonim válasza:
Tény,hogy benne van a pakliban,hogyha nagyon vékonyra kiszeded többet nem nő vissza. Velem még ilyen nem történt,és az ismerősi körömből sem senkivel,de sok helyen írtak már erről. Nem tudom mennyi igazság alapja lehet,de érdemes vigyázni hogy hogyan szeded ki.
3/5 anonim válasza:
Egyszeri kiszedes után szerintem visszannk, csak hosszú idő. Ha rendszeresen vékonyra szeded akkor egy idő után nem fog visszanoni. Ezért inkább bizd szakerto kozmetikusra a szemoldokod kiszedeset, ha magadnak nem megy. A kozmetikus megcsinálja formára, és utána te magadnak rendben tudod tartani, en is így csinálom, egyszer kétszer kozmetikus szépen kiszedte de amúgy én szoktam.
4/5 anonim válasza:
Ha vékonyítani akarsz a szemöldöködön, akkor a kozmetikus is szedi alul-felül.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. aug. 2. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!