Lányok! Ez a súly tényleg túl kevés egy férfinek?
Figyelt kérdés
177 cm magas vagyok, és 66 kiló. Sportolok rendszeresen, izom fog feljönni az évek során, de zsírt nem akarok magamra szedni. Ez tényleg annyira vékonynak számít, hogy nem vonzó?2022. szept. 25. 10:02
1/6 anonim válasza:
Ha meghintenélek sóval, lehetnél ropi. 😘
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony, viszont ma te így érzed jól magad, akkor tökéletes.
4/6 anonim válasza:
" izom fog feljönni az évek során "
Na majd akkor térj vissza erre.
5/6 anonim válasza:
Sok lánynak bejönnek a vékony srácok, az én pasim is 190 cm és 70kg, mégis imádom :)
6/6 anonim válasza:
Kb. pasim is hasonló lehet hasonló magassághoz. Nekem bejön, bár nekem nagyon attól függ, hogy milyenek az arányai. Mármint ezt inkább látszatra tudom megállapítani, hogy bejön-e az adott pasi, de igen, 66 kilósan is lehet valaki vonzó számomra. Viszont ismerek 57 kilós pasit, na az nem jön be, de van akinek az is tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!