Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek helyes ez...

Lányok! Szerintetek helyes ez a gyerek? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Es ha nem, akkor miert nem?

Baratok koztbe volt rovid ideig - Szentmihalyi Gyuri, amugy meg Gyetvan Csaba.

21F

2010. szept. 25. 23:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pedig ez a gyerek igenis jóképű, tipikus szépfiú ezt fiú létemre is eltudom dönteni! Nem kéne így vicsorítania plusz valami menő haj és igazi menő csávó lenne.

Az itt lévő gyakorikérdések válaszok nem érnek egy sz@rt sem. A sok csaj megjátssza magát, közbe 40 kilós retardált képű ny.omorékkal járkál mind az utcán. Lehet hogy egyeseknek nem a stílusa de ellehetne ismerni hogy jóképű, mert az. Persze a valóságba összetennék a két kezüket, hogy kapjanak valami normális hapsit. Anno hülye létemre én is raktam fel magamról képet, leszólt mindenki, közbe mindenki elismerni a való életbe hogy milyen jól nézek ki, és olyan profi szakemberek mondják hogy profi modell lehetnék akiknek semmi hasznuk se lenne belőlem mert már kiöregedtek a modell világból avagy sima profi fotósok.

Nem vagyok vak, saját szememmel látom, hogy kegyetlen hogy milyen pofájú suhancokkal járkálnak, közbe meg aki valóban jóképű leszólják!

Erről ennyit! 17/F

2010. szept. 26. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Így képen nem az igazi, de a sorozatban tetszett. Amúgy abban igaza van az előttem szóló hőbörgő srácnak, hogy tényleg elég sok lány megjátssza itt magát. Én is bevallom, hogy könnyű lenne azt írni, hogy nem jön be, egyszerűen védekezésből, mert úgysem kaphatom meg, vagy jobban mondva úgysem kellenék neki, akkor meg hülye leszek azt írni, hogy bárcsak itt kopogtatna az ajtómon. Szóval remélem érthető vagyok.

Jó, persze biztos van akinek nem jön be, de tény hogy ő pl Magyarországon igenis a jobbak közé tartozik.

2010. szept. 26. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
ja és 20/L
2010. szept. 26. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem néz ki rosszul, de nem az esetem... msá típusú pasik szoktak bejönni.

21/l

2010. szept. 26. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon is az, de állítólag egy bunkó... :( Habár én nem ismerem, tehát nem akarok végítéletet mondani felette, de tényleg szépfiú. :)

21/L

2010. szept. 26. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Nekem a Barátok köztben is tetszett. :D

22/L

2010. szept. 26. 18:46
 17/18 A kérdező kommentje:
egyebkent csak azert kerdeztem, mert pontosan igy nezek ki, annyi kulonbseggel, hogy barna a szemem. es meg akartam tudni h mennyire vagyok csunya :D
2010. szept. 28. 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Haver... Látom Te is abba a szindrómába szenvedtél mint én. Anno én is raktam fel képet, lehordtak mindennek hogy fujj stb. Ezt követően kerestem egy hasonmást, aki szinte teljesen úgy néz ki mint én, googléba 5. találat a jóképű szóra. Felraktam, kíváncsi voltam, hogy sokan most lehordják-e vagy sem. Ha igen, akkor megnyugodhatok és elkönyvelhetem, hogy a sok liba csak megjátssza magát és adja a nagy menőt, hogy ő ilyen pasikra rá sem néz, ha tetszik nekik, akkor talán mégis bennem van a hiba....

Itt a kérdés és a gyerek, megnézheted:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__11..

Szinte csak lehordós válasz van. Nézzünk már rá erre a gyerekre istenem, az egy dolog hogy a haja nyálas, de teljesen jóképű és egyáltalán nem egy olyan hú de nyálas, Justin bieber típus...

Tudom, hülye voltam, hogy kérdést tettem fel, hogy hogy nézek ki. Ezt nem itt a neten kell eldönteni.

A való életbe ismerős, ismeretlen mindenki megjegyzi hogy nagyon jól nézek ki. Kb. ha egy héten találkozok 40 emberrel abból 38 megjegyzi. Interneten meg lehordanak mindennek, na hogy is van ez mondja meg már valaki?

VÉgülis mindegy, ilyen válaszokat én már semmibe sem veszek, sőt, nem is kell mert nem vagyok már hülye és nem fogok ilyen oldalakon ilyesmi kérdést feltenni.

Ettől függetlenül felvállalom magam képpel, aztán le lehet hordani, biztosan az itteni csajoknak adonisz testű, mérnökökkel megtervezett arcú pasijuk van...

Te pedig ha tényleg így nézel ki, megnyugodhatsz, nagyon jóképű vagy, ilyen vélemények pedig le ne vegyék az önbizalmad.

09-26 11:08 voltam...

2010. szept. 29. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!