Mért van hogy egyszerűen egyes modellek csúnyák, rondák, sokkal szebb lányok is vannak rajtuk kívül ki megérdemelné az ő helyüket, nem?
Tisztelet a kivételnek de vannak azért olyan rusnyák mellük sincs semmi, és mégis modellkedhetnek.
Elismerem vannak gyönyörű modellek is de szerintem a nagy többség nem oda való, nem tudom ti hogy gondoljátok.
Szerintem azoknak a modellek helyére sokkal szebbek kerülhetnének.
NEM?
nem kifutó modellekről beszélek hanem fotómodellekról nem tudok képet linkelni.
nagy átlagról beszélek csak.
A modelleknek mostanában ruhafogas/vászon funkciójuk lett... tehát az a lényeg, hogy bemutassák a ruhát, és gyakran szinte csak a ruha a lényeg. Olyan lányok kellenek sok divatcégnek/magazinnak, akik nem veszik el a figyelmet a ruhákról, jellegtelen/könnyen sminkelhető/könnyen elváltoztatható arcuk van.
De én is jobban szeretem, ha szépek a lányok a képeken... hiszen a fotózás művészet, és nekem az összkép számít (hiszen amíg ennyi pénzem van, addig nem valószínű, hogy vennék a ruhákból, hogy csak azt nézzem rajta :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!