Hogy fogadjam el, hogy lóg a mellem?
Direkt nem a “szexualitás” részlegre írtam ki a kérdést, mert nem akarok privát kép kéréseket.
Huszonéves vagyok és lóg eléggé a mellem, zavar, híztam is, szerintem ha fogynék se lenne feszesebb, régen se volt kimondottan peckes, a bimbó így se nagy meg nem túl színes, nem túl világos, de nem merném ledobni a melltartót szex közben, mert szégyellem, melltartóban okes, de nélküle…
Műtétre nincs lehetőségem jelenleg, pedig akár szívesen kissebíteném is…sok ruha mellben szűk
Nem biztos, hogy “lóg”, csak nagy. Soknférfi rajong érte.
Tévhit, hogy minden nőnek peckesen áll a melle, és kiszúrja a trikót a mellbimbója.
Marhaság! A bulvár ökörsége.
A természetes vonzza a legtöbb férfit. Le is fejtenék rólad a melltartódat, legyél abban biztos.
Hozzáteszem, jelenleg anyukámmal élek, amikor itthon vagyok nem veszek fel melltartót a póló alá.
Úgy látom mindig rápillant a mellemre( gondolom nézi hogy milyen undorító), de nem mond semmit
A mellkisebbítéseknek általában szexuális csonkítás a vége. Pléhpofával átvernek az orvosok, azután meg mehetsz a vonat alá. Megérné?
Különben meg küldj egy rendes fotót csak a melleidről, hogy ne látatlanban kapj véleményeket.
Könnyen lehet, hogy csak testképzavarod van, de ha mégis kissé furcsa melled lenne, akkor is nagy eséllyel találsz olyan heteró férfit, akinek meg fog felelni a dolog. A természetes és egyszerre különleges általában jól elfogadható kombináció.
Mondjuk, ez van és kész;)
Nekem is lóg a farkam, de ha kell, akkor áll...a mell is "összeszedi" magát "azon" alkalomra valamelyest...
Minek műtét, hogy mű legyél légzsákokkal és megfelelj a trendnek, baj esetén meg örülnél, ha volna minek lógnia???
Fogadd el, ez van és kész:)
Igen, a kép sokat segítene a korrekt megítélésben.
Szerintem is elfogadható a mellek természetes állása.
De azt azért hozzá kell tenni, hogy nyilván nem mindegy a mértéke.
Pl. (drasztikus példa) a zokniba dobott vasgolyó megymaggal az alján már tényleg nem szép, de ha alapvetően nincs ellaposodva, akkor még nem is feltétlen csúnya.
47 évesen nekem meg a phöcsöm lóg!
Elfogadtam én is.
Nem kérek kép kérő priviket én sem.
"Úgy látom mindig rápillant a mellemre( gondolom nézi hogy milyen undorító)" - súlyos önértékelési zavarod van.
Szerintem kellene pszichológus segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!