Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy lóg a...

Hogy fogadjam el, hogy lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Direkt nem a “szexualitás” részlegre írtam ki a kérdést, mert nem akarok privát kép kéréseket.

Huszonéves vagyok és lóg eléggé a mellem, zavar, híztam is, szerintem ha fogynék se lenne feszesebb, régen se volt kimondottan peckes, a bimbó így se nagy meg nem túl színes, nem túl világos, de nem merném ledobni a melltartót szex közben, mert szégyellem, melltartóban okes, de nélküle…

Műtétre nincs lehetőségem jelenleg, pedig akár szívesen kissebíteném is…sok ruha mellben szűk

2022. szept. 5. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Nem biztos, hogy “lóg”, csak nagy. Soknférfi rajong érte.

Tévhit, hogy minden nőnek peckesen áll a melle, és kiszúrja a trikót a mellbimbója.

Marhaság! A bulvár ökörsége.

A természetes vonzza a legtöbb férfit. Le is fejtenék rólad a melltartódat, legyél abban biztos.

2022. szept. 5. 21:04
 2/13 anonim válasza:
96%
Leírás alapján semmi gond vele, sok férfinak tetszik az ilyen.
2022. szept. 5. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha összejössz valakivel, aki igazán szeret, akkor pontosan úgy fog elfogadni ahogy vagy, akár feszesek a melleid, akár lógnak. Tudom, közhelyesnek hangzik, de igaz.
2022. szept. 5. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, jelenleg anyukámmal élek, amikor itthon vagyok nem veszek fel melltartót a póló alá.

Úgy látom mindig rápillant a mellemre( gondolom nézi hogy milyen undorító), de nem mond semmit

2022. szept. 5. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

A mellkisebbítéseknek általában szexuális csonkítás a vége. Pléhpofával átvernek az orvosok, azután meg mehetsz a vonat alá. Megérné?

Különben meg küldj egy rendes fotót csak a melleidről, hogy ne látatlanban kapj véleményeket.

Könnyen lehet, hogy csak testképzavarod van, de ha mégis kissé furcsa melled lenne, akkor is nagy eséllyel találsz olyan heteró férfit, akinek meg fog felelni a dolog. A természetes és egyszerre különleges általában jól elfogadható kombináció.

2022. szept. 5. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Nálam ez nem számít.

24f

2022. szept. 5. 22:06
 7/13 anonim válasza:
97%

Mondjuk, ez van és kész;)

Nekem is lóg a farkam, de ha kell, akkor áll...a mell is "összeszedi" magát "azon" alkalomra valamelyest...

Minek műtét, hogy mű legyél légzsákokkal és megfelelj a trendnek, baj esetén meg örülnél, ha volna minek lógnia???

Fogadd el, ez van és kész:)

2022. szept. 5. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Igen, a kép sokat segítene a korrekt megítélésben.

Szerintem is elfogadható a mellek természetes állása.

De azt azért hozzá kell tenni, hogy nyilván nem mindegy a mértéke.

Pl. (drasztikus példa) a zokniba dobott vasgolyó megymaggal az alján már tényleg nem szép, de ha alapvetően nincs ellaposodva, akkor még nem is feltétlen csúnya.

2022. szept. 6. 05:31
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

47 évesen nekem meg a phöcsöm lóg!

Elfogadtam én is.

Nem kérek kép kérő priviket én sem.

2022. szept. 6. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

"Úgy látom mindig rápillant a mellemre( gondolom nézi hogy milyen undorító)" - súlyos önértékelési zavarod van.

Szerintem kellene pszichológus segítsége.

2022. szept. 6. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!