Ha nem fogadja el egyik mellem sem?
Figyelt kérdés
Tegnap jottunk haza a korhazbol. A korhazban rogton rakapott mindkettore egesz heten, 10-15-20percig cicizett aztan elaludt. Tegnap utolso korhazi etetesnel elkezdte hogy szivott kettot, aztan elkezdett szuszogni mint aki kezd ideges lenni, orditott, hatalmasra nyitott szajjal panikszeruen kereste a cicit. Azota nem fogadja el egyiket sem, ugyanugy panikszeruen keresi a cicit. Egyszer sikerult hogy hagytam sirni 5percig aztan kinjaban evett kb 5percig a jobbol de potolni kellett cumibol. Probaltam hogy meginditottam belecseppentettem a szajaba hogy erezze hogy van benne, de eltolja magatol. Addig nem is adtam neki cumisuveget, es furcsalom hogy a korhazi utolsonal kezdte el ezt . 😔 Cumisuvegbol meg kepes meginni 60-70ml is egyszerre.2018. jún. 30. 20:34
1/7 anonim válasza:
Ez valószínűleg cumizavar lesz. A kórházban veled volt egy szobában?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem. 3orankent hoztak be mert csaszaros voltam.
2018. jún. 30. 20:47
3/7 anonim válasza:
Akkor valószínűleg teáztattak a kórházban, azért alakult ki.
4/7 anonim válasza:
Valoszinuleg cumisuvegbol tapszeet adtak neki, azt teljesen mashogy kell szivni, mint a cicit, amibol nem jon azonnal. Szoptatasi tanacsadot hivnek a helyedben, aki elmondja, mik a szoptatasbarat eszkozok (cumisuveg, cumi a febtiek miatt nemaz, helyette fecskendo, sved itatopohar, de. a kuskanal, vagy szimpla uvegpohar is jo), es elmobdja, hogyan keszithetsz olcson hazilag Szoptanit keszuleket, amivel fokozatosan elhagyhatjatok a potlast.
5/7 anonim válasza:
Mikor lövellt be a tejed? Nincs nagyon bekeményedve a melled? Nekem is ezt csinálta a lányom, nagyon kem÷ny volt neki, és nem tudta rendesen bevenni a szájába. Minden szoptatás előtt masszíroztam a mellem, meg fejtem belőle, hogy puhuljon és meginduljon a tej. Ezt az első itthon töltött napon csináltam csak, a 2. naptól már beállt, és azóta is szépen, ügyesen szopik.
6/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod a bimbóvédőt esetleg
7/7 anonim válasza:
Ha szoptatni szeretnél konzultálj tanácsadóval. Ha a kórházban rászokatták a cumisüvegre, akkor nehéz menet lesz leszoktatni. Éjjel és félálomban hogy megy a dolog? Olyankor ritkábban jön elő a sztrájk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!