Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiatalkent gaz kimenni utcara...

Fiatalkent gaz kimenni utcara melltarto nelkul?

Figyelt kérdés
Nem nagy mellel

2022. aug. 27. 13:15
1 2 3
 21/26 Metionin ***** válasza:
100%
20-nak igaza van, én sem tapasztaltam, hogy a szokásosnál jobban megbámulnának akár van rajtam bralette vagy sport top, akár semmi de régen se néztek amikor még hordtam kosarasat. A másik, hogy nem ordít ám mindenkiről, hogy nincs rajta. Sok felsőben csak akkor tűnik fel, ha direkt azt nézik, különben honnan lehetne látni, hogy nem épp egy pánt nélküli vagy varrás nélküli van rajtam éppen?
2022. aug. 29. 11:51
 22/26 anonim ***** válasza:
9%
dee... most azok szavaznak le hogy sztem ne menjen így ki akik fiatalapukák.. vagy 20 éves gyökerek akik néznének ilyet? -.-
2022. aug. 29. 18:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pedig nagy mellem van de koliban simán mászkálok a konyhában is melltartó nélkül ami a fiúkkal közös. Sőt mostanában már néha fel is veszek ruhát melltartó nélkül. Nem tudom miért, de mostanában elkezdett idegesíteni a melltartó, pedig egy évvel ezelőtt még a szobámban sem lettem volna nélküle.

Egyébként lehet én nagyrészt intelligens pasik között járok, mert nem szoktak nagyon bámulni, melltartóval vagy anélkül. Többször tűnt fel, hogy valaki a lábamat bámulta rövidnadrágban mint valaha a melleimet.

Amúgy melltartó nélkül pont, hogy rosszabbul néznek ki a melleim, szóval ha hódítani akarnék, a legjobban formáló melltartómat vennem fel, amiben pont hogy nem látszik, hogy mennyire lent vannak a mellbimbóim.

2022. szept. 1. 21:44
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
én mindig melltartóba vagyok pedig kicsi mellem van. szerintem nagyon gáz ha valaki melltartó nélkül van mert nem adja meg a tiszteletet a másik embernek. egy nőnél vannak azért alapvető öltözködési szabályok elvárások úgy gondolom.
2022. nov. 28. 14:29
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#25 Nem érzem tiszteletlenségnek, ha valakinek saját ízlése van. Bizonyos keretek (cm, kg. stb.) között szerintem lehet természetesen öltözni.
2022. nov. 28. 17:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Miert lenne gaz? Ha neked kenyelmes....
2023. jan. 17. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!