Fiatalkent gaz kimenni utcara melltarto nelkul?
Én biztos nem mennék ki az utcára. Egyrészt igaz, hogy kis melleim vannak, de az is képes fájni ha mondjuk egy pocsoját kell átugranom vagy ilyesmi. Másrészt a férfiak bámulása igenis tud zavarni. Már csak azért is, mert egyesek olyannyira nem tudnak viselkedni ilyenkor, hogy már helyette is nekem kellemetlen.
Ha kifejezetten olyan a ruha, hogy van kialakítva mell rész és szivacs van benne akkor persze, felveszem azt. De hogy egy sima pólóba menjek ki melltartó nélkül esélytelen. Max leviszem a szemetet és ennyi.
A 70-es, 80-as években ez még a 30-as nők körében is megszokott volt. bárhova elmentünk melltartó nélkül. Állásinterjúra, Operába, gyakorlatilag mindenhova, gond nélkül.
Aki megakar bámulni, megbámul, függetlenül attól mi van, vagy nincs rajtad.
hááát azért inkább vedd fel kintre sztem.
26/f
Ha nem nagyon átlátszó, akkor nem gáz szerintem.
Páran baromi nagy tévedésben vannak. Nem azért nem hordok melltartót, hogy nyálcsorgatva megbámuljanak. Egy jó push up-al ezerszer inkább elérem ezt a hatást. Azért nem hordok, mert kényelmetlen. Nem bírom ha a szükségesnél több szoros anyagot kell elviselnem magamon. Pláne negyven fokban. De persze páran annyira férfi-központúak, hogy el sem tudják képzelni, hogy a nők esetleg, talán, ne adj isten, nem azért tesznek valamit, hogy a férfiakból kiváltsanak valamilyen reakciót, hanem a saját kényelmük miatt. Durva, mi? Nem tudom férfi vagy nő írta azt a kommentet, de mindenhogy elég szomorú.
Nyilván nem pl. fehér felsőt hordok melltartó nélkül, de ha minimálisan átlátszik, abból nem csinálok gondot. Akinek egy átsejlő mellbimbó ennyire erotikus látvány, az inkább szerezzen nőt, és bírjon magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!