Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiatalkent gaz kimenni utcara...

Fiatalkent gaz kimenni utcara melltarto nelkul?

Figyelt kérdés
Nem nagy mellel

2022. aug. 27. 13:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az, ha látszik. Mondjuk nekem a férfi parizel bimbók is gázak.
2022. aug. 27. 16:11
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Én biztos nem mennék ki az utcára. Egyrészt igaz, hogy kis melleim vannak, de az is képes fájni ha mondjuk egy pocsoját kell átugranom vagy ilyesmi. Másrészt a férfiak bámulása igenis tud zavarni. Már csak azért is, mert egyesek olyannyira nem tudnak viselkedni ilyenkor, hogy már helyette is nekem kellemetlen.

Ha kifejezetten olyan a ruha, hogy van kialakítva mell rész és szivacs van benne akkor persze, felveszem azt. De hogy egy sima pólóba menjek ki melltartó nélkül esélytelen. Max leviszem a szemetet és ennyi.

2022. aug. 27. 16:17
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
#4 Az, hogy"igen, gáz" miért érv?
2022. aug. 27. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

A 70-es, 80-as években ez még a 30-as nők körében is megszokott volt. bárhova elmentünk melltartó nélkül. Állásinterjúra, Operába, gyakorlatilag mindenhova, gond nélkül.

Aki megakar bámulni, megbámul, függetlenül attól mi van, vagy nincs rajtad.

2022. aug. 27. 16:33
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

hááát azért inkább vedd fel kintre sztem.

26/f

2022. aug. 27. 16:34
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
Gáz.Bár valaki élvezi ha nyálukat csorgatva bámulják.
2022. aug. 27. 16:39
 17/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem fiatalként is az.
2022. aug. 27. 19:10
 18/26 NTBS ***** válasza:
61%
Nem, mert ha nem látszik ki a bimbó ki fogja tudni?
2022. aug. 27. 21:36
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem gáz. Én is egyre többet vagyok melltartó nélkül, sok felső szerintem még szebben is mutat így és nekem kényelmesebb is. Olyan ruha alá mindig szoktam melltartót venni, ami áttetszőbb, de ha csak a melled formája és a mellbimbó látszik át akkor abban szerintem semmi kellemetlen nincsen. Lehet kapni amúgy csomó tapaszt is, amivel még ezen is lehet segíteni, lehet formálni stb. Én nem látok benne problémát.
2022. aug. 28. 09:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nagyon átlátszó, akkor nem gáz szerintem.

Páran baromi nagy tévedésben vannak. Nem azért nem hordok melltartót, hogy nyálcsorgatva megbámuljanak. Egy jó push up-al ezerszer inkább elérem ezt a hatást. Azért nem hordok, mert kényelmetlen. Nem bírom ha a szükségesnél több szoros anyagot kell elviselnem magamon. Pláne negyven fokban. De persze páran annyira férfi-központúak, hogy el sem tudják képzelni, hogy a nők esetleg, talán, ne adj isten, nem azért tesznek valamit, hogy a férfiakból kiváltsanak valamilyen reakciót, hanem a saját kényelmük miatt. Durva, mi? Nem tudom férfi vagy nő írta azt a kommentet, de mindenhogy elég szomorú.

Nyilván nem pl. fehér felsőt hordok melltartó nélkül, de ha minimálisan átlátszik, abból nem csinálok gondot. Akinek egy átsejlő mellbimbó ennyire erotikus látvány, az inkább szerezzen nőt, és bírjon magával.

2022. aug. 29. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!