Fiatalkent gaz kimenni utcara melltarto nelkul?
Figyelt kérdés
Nem nagy mellel2022. aug. 27. 13:15
1/26 Ghgj válasza:
Az a baj, hogy hiába van kis melled, a férfiak nagyon hamar le fognak szoktatni a melltartó nélkül történő sétálásról. :/ Én is próbálkoztam vele, sajnos minősíthetetlenül viselkednek sokszor családapák csak azért, mert látják egy mellbimbó körvonalát.
5/26 A kérdező kommentje:
4es, miert is gaz?
2022. aug. 27. 14:17
6/26 anonim válasza:
Mert közönséges látvány.
De miért teszel fel kérdést, ha eszedbe se jut, hogy esetleg más válasz is érkezik rá, mint a te véleményed? :)
7/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lesz mas valasz is. Semmi baj nincs ezzel. en csak kerdeztem h miert gondolod igy
2022. aug. 27. 14:33
8/26 anonim válasza:
Szerintem nem gáz (persze pl. temetésre, állásinterjúra ne így menjen az ember lánya, de ha jól értem itt sima hétköznapi szituációkról van szó), sőt, az én szememben önbizalmat, pozitív énképet sugároz.
9/26 Metionin válasza:
Ha a felső nem átlátszó, akkor nyugodtan. Én sem hordok az esetek 90%-ában, mert nincs rá szükségem (A kosaras melltartót sem tölti ki a mellem). Akinek látszódik a bimbója, arra van a bimbótapasz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!