168cm 100kg no hogy néz ki mit gondoltok? Mennyi lenne az ideális súly neki?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 11:02
11/17 anonim válasza:
szerintem nagyon jól nézhet ki bár gondolom ez embertől függ.
Nekem pl hasonló nő nagyon megtetszett társkereső oldalon.
sajna nem jött össze.
Az ideális nem is tudom 100?
12/17 anonim válasza:
Az #1 vagyok. Benéztem. Azt hittem a Shrek az, de most látom, hogy nő vagy.
AKkor 61 az ideális súlyod és 52-70 között normális.
13/17 anonim válasza:
Ez egy II. fokú elhízás, ami nem teszi az egyént széppé. Az ideális 61,3 kg. lenne, de egy 52,2-70,3-as tartományba is beleférne.
14/17 anonim válasza:
Számok alapján max. 70 kg ilyen magassághoz. Nagyon egészségtelen ez a súly.
15/17 anonim válasza:
Két normális alkatú nő is kijönne belőle.
16/17 anonim válasza:
Elhízottan néz ki. 168 cm-hez kb. 60-70 kg az ideális, persze sok mindentől függ még, hogy hogy néz ki valaki, nem minden a kiló, de 100 kiló ehhez a magassághoz egyértelműen túlsúlyos. Talán, ha 2 méter lenne, vagy minimum 190.
17/17 anonim válasza:
A nejem ennyi kb…(2 gyerkőc után)
Ez már sajnos nem egészséges, jöhetnek az egyéb betegségek, mint a cukor vagy hormonális problémák.
Kezdetnek a 80 kg is megtenné, utána apróbb lépésekkel le lehet menni 65-68 kg ig. Szerintem jó ha van mit fogni egy nőn. Alá menni nagyon nagyon nehéz!
Szurkolok Neked!
Szerintem ennyi lenne az ideális.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!