Kövér vagyok 160 cm és 48 kg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 kérdésem lenne.
1. 160 cm vagyok és 48 kg.Kövér vagyok?
2. Összeér a combom és így nem voltak nagyon kényelmesek a farmer nadrágok.De ha esetleg nem a szűkebb farmerokat választanék hanem valami olyat aminek bő a szabása az kényelmes lehet? Pl egy ilyen?
Vagy esetleg egy ilyen ami nem annyira bő?
2022. aug. 25. 00:11
11/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kövér vagy, de azért számít az is, hogyan oszlik el. Én alacsonyabb vagyok és jóval kevesebb kiló szóval ehhez viszonyítva biztosan nem vagy dagadt, de sovány se. Normál alkatra tippelnék így. Amúgy ha beírod egy BMI kalkulátorba ott láthatod.
12/13 anonim válasza:
Ha 160cm/48kg kövér akkor én bálna vagyok...ugyanilyen magas vagyok és 52kg, kivannak a bordáim, a gerincvonalam, a combom mégis összeér - hidd el nem ez az egy testtáj alapján kell eldönteni valaki kövér-e vagy nem.
Ne a túlszerkesztett anorexiás modelleket nézegesd és majd helyreáll a testképed
13/13 anonim válasza:
Nem vagy kövér ennyivel, sőt még egy kicsit vékony is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!