Kövér vagyok 160 cm és 48 kg?
Sziasztok! 2 kérdésem lenne.
1. 160 cm vagyok és 48 kg.Kövér vagyok?
2. Összeér a combom és így nem voltak nagyon kényelmesek a farmer nadrágok.De ha esetleg nem a szűkebb farmerokat választanék hanem valami olyat aminek bő a szabása az kényelmes lehet? Pl egy ilyen?
Vagy esetleg egy ilyen ami nem annyira bő?
Dehogy vagy kövér. Sőt, ha fogynál, akkor már az egészségtelenül sovány kategóriába tartoznál, szóval te még közelebb is vagy a túl soványhoz, mint a kövérséghez, nyugi.
Amúgy meg a linkek nem működnek, de amúgy lehet, hogyha nem választasz olyan szűket, az jobb lesz.
Az, hogy összeér-e a combod genetika, mivel nem mindegy, hogyan helyezkednek el, és van akinél csak akkor nem érnek össze ha már valóban nagyon vékony.
Te így súly és magasság alapján ideális kategóriába tartozol, a szűk farmereket meg vagy szereted vagy nem, vannak hatalmas seggel is csajok mégis feszül rajtuk a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!