Mit gondoltok azokról a lányokról, akik a hájas testüket mutogatják és odaírják, hogy body positivy?
Nem azzal van a baj, ha valaki kövér.
Azzal van a baj, hogy mindenhol ez a body positivity megy a kövér embereknél, fogadjuk el egymást stb.
Nem, az még mindig nem body positivity, hogy kövér vagy és képtelen vagy tenni ellene, mert lusta vagy. Persze, vannak kivételes esetek, amikor valóban betegség miatt kövér valaki, de a kövér emberek 90%-a csak ráfogja, hogy beteg, mert lusta..
Az a body positivity, ha nincs kezed, lábad, vagy valami olyan dolog történt veled, amiről nem tehetsz és nem tudsz változtatni.
De az ilyen kövér emberek fajta body positivityt bármikor látom, mindig nevetek egy jót magamba. Tudom milyen ez az oldal is, +35kg felesleg volt rajtam, és eszem ágában nem volt body positivityzni, hanem inkább változtattam.
Nekem az a body positive, ha valaki akkor is elfogadja magát (és miért ne tenné?) nem az egyenforma fitness modell. Szerintem is borzasztó, hogy az az elvárás, hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki. Ugyanolyan testtel, ugyanolyan sminkkel.
Nagyon szomorú, hogy az elfogadás ilyen szélsőségekbe ment. Ha valaki kórosan elhízott azt nem elfogadni kell, ha meggyógyítani.
Azt hogy hajrá. A potrohos, szétdurranó lufi hasú, D kosaras csöcsű pasik lazán jarkálnak nyáron póló nélkül. Senki se szól egy rossz szót se. Teljesen természetes.
Mutogassák magukat nyugodtan a dagadt nők is.
Szeresd a testem béby, leszek a malacod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!