Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Gucci márka direkt játszik...

A Gucci márka direkt játszik arra, hogy ízléstelen dolgokat kreáljon és dobjon piacra évtizedek óta vagy tényleg van akiknek tetszenek a csúf dolgaik?

Figyelt kérdés

Esetleg épp az a lényeg hogy az a jelzés értékű hogy valaki vagyonos ember, ha ronda cuccokat hord?

Csúnya színek, buta formák stb

A logo orrba-szájba.

#Gucci design
2022. aug. 15. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez is tetszik valakinek, másrészt nyilván "státuszszimbólum", mivel könnyen felismerhető.
2022. aug. 15. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a Gucci hanem a legtöbb nagy luxus designer márka. De ez is a lényege nem? Hogy messziről lássa a proli hogy az egy xy darab.
2022. aug. 15. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
2# 👍 Igen, asszem ezt kapisgáltam.
2022. aug. 15. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sznoboknak kell ez.
2022. aug. 15. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszenek, pár ezerért sem venném meg őket, nemhogy milliókért.
2022. aug. 15. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen dizájner márkákból eredetit max Pesten látok. Vidéken főleg romák hordanak ilyeneket. Aztán jön kéregetni, de a Chanel poló virít rajta. Nekem leginkább ezért nem tetszenek ezek a márkák. Mert főleg a kamugazdaságot szimuláló egyéneken látom.
2022. aug. 17. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kamu táskám, mert tetszett, de eredetit nem tudnék/ ha tudnék sem akarnék venni.

Én bárhol bevallom, hogy hamis. Nem a látszat érdekel, meg hogy guccival villogjak, hanem tetszett az az egy darab. Bár az ilyenek szerint, akik “látszatgazdagot” játszok, szívesen levetetném róla a hamis G betűt, csak még nem tudom, mit raknék a helyére, hogy ne legyen ott üres, csúnya az anyag.

2022. okt. 29. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!