Kérdésem elsősorban a lányokhoz szól akik szoktak myspacen eladni vagy vaterázni. Mivel kerestek még pénzt?
Figyelt kérdés
A zsebpénzem mellet én általában azzal keresem a pénzem, hogy eladom a megunt márkás ruháimat , esetleg ha turizok valami jót , ami szintén márkás akkor el tudom drágábban adni. Ezen kívül nem nagyon tudok más lehetőséget. Sajnos nem vagyunk olyan anyagi helyzetben hogy mindent megengedhetek magamnak, de a vásárlás a mániám :D Ha nincs új ruhám egy héten legalább egyszer akkor komolyan rosszul érzem magam, és ezeket általában saját pénzből veszem. Tudnátok tippeket adni további pénzkeresési lehetőségre mondjuk így ruhákkal, divattal kapcsolatban?2010. szept. 23. 16:32
1/3 anonim válasza:
Nagyon nem stílusom ilyen válaszok írása, de... munka esetleg? Ugyan valami miatt úgy érzem, hogy még suliba jársz, de zsebpénzes munkákat (újságkihordás, részmunkaidős dolgok pl Meki stb) én is bevállaltam az egyetem mellett. Én ezt javaslom.
2/3 A kérdező kommentje:
Pont most vagyok érettségi előtti évben és dolgozni nem nagyon lenne lehetőségem mivel még nincs érettségim és időm sincs, jah és még 18 sem vagyok:D
2010. okt. 1. 18:24
3/3 anonim válasza:
Attól hogy még nem vagy 18 éves még dolgozhatsz.
És az hogy nincs rá lehetőséged,aki keres az talál.
15 év felett már lehet diákmunkát vállalni.
Bár az tényleg igaz hogy érettségi tanulás mellet nagyon nehéz még dolgozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!