Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik évszaktípus...

Szerintetek melyik évszaktípusba tartozok?

Figyelt kérdés
Rajtam kicsit nehézkesen lehet megállapítani, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. A bőröm hófehér, kissé sápadt, nem igazán barnulok. A szemeim égszínkék és a hajam a középbarnánál kicsit sötétebb. Ha segít küldök képet is.

2022. aug. 3. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tél lehetsz.
2022. aug. 3. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
A tél típusnak jól áll a fekete, nem? Engem az sápít például.
2022. aug. 3. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kép mélkül - de még azzal is - nagyon nehéz megmondani, élőben kéne látni, többféle színben, hajjal, sminkkel.

Azt tudni kell, hogy Magyarországon a lakosság nagyrésze Tél vagy Nyár. Ha úgy érzed a hideg színek állnak jobban - kékek, lilák, szürke, rózsaszín - de a fekete sápaszt, akkor nagy eséllyel valamilyen nyár vagy. Ha inkább a melegebb színeket szereted, akkor pedig tavasz vagy ősz - inkább ősz, mert a tavaszok az élénkségük miatt elbírják a feketét -, de ennél többet képek nélkül nehéz mondani.

2022. aug. 3. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hideg nyár típus lehetsz, attól függ, milyen kontrasztos az arcod.

Azt tudni kell, hogy ezt tényleg többnyire csak színkendőzéssel lehet megállapítani, természetes fényben, profi színtanácsadónál. és! még valami: nem elég a nagy évszaktípus, azon belül is mindig van 3 alcsoport, ami meghatározó. Nem mindegy pl. hogy hideg tél, élénk tél, vagy sötét tél típusú valaki. A leírásod alapján télnek is gondolnálak, a hideg telek esetében a fekete smink nélkül néha sok tud lenni, mivel ők inkább(tél-nyár típusok) míg egy élénk tél esetében (tél-tavasz típus) az élénkség az elsődleges jellemző, nekik pl. élénkség jól áll, szinte sosem tudnak "túlzásokba" esni, mehetnek a kolibri sminkek. :) (többnyire hideg színhelyességgel):)

És ami még érdekes, hogy pl. egy hideg tél típus, akinek elsődleges jelzője,hogy HIDEG színek állnak jól neki, nem pedig a sötétsége, mint a sötét télnek, közelebb áll a nyár típushoz.

Az élénk télnek a legelső jelzője az élénkség, ezáltal az élénk tavasszal kollaborál, neki elbír az arca néha melegebb színeket is, amit kölcsönvehet a tavaszok palettájáról. Neki pl. mindennél fontosabb az élénkség, csak másodlagos a hidegség. :)

2022. aug. 3. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Utóbbi miatt alakult ki a testvérpaletta kifejezés. Youtubeon találsz erről nagyon érdekes leírásokat.
2022. aug. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!