Milyen évszaktípusba tartozom?
Elég sokat kutattam, de nem tudom megállapítani.
A szemem ilyen színű: [link]
A hajam eredeti színe valami ilyesmi: [link]
Csak egy kicsit talán világosabb, és szürkébb. (Hozzáteszem, hogy nem igazán állt jól)
A bőröm már egy kicsit nehezebb kérdés, de megpróbálom összefoglalni azt ami fontos lehet:
- nagyon világos
- könnyen lebarnulok
- még most is látszik egy kicsit az augusztusi strandolás
- enyhén sárgás
- mindig karikás a szemem alatt, nagyon vékony a bőröm, látszanak az erek.
Az arany jobban áll mint az ezüst szín.
Hát ez érdekes így, mert az arany a meleg típusoknak áll jól, de a hajszín alapján meg nyarat tippelnék.
Ezen a teszten mi jön ki? :)
Persze ezek nem teljesen megbízhatóak, azt mondják, 100% eredményt csak a színtanácsadás ad. Én még nem voltam, mert drága, de egy időben rengeteget olvasgattam a témában.
De az is segíthet, ha megnézed, milyen színek állnak jól, mit viselsz szívesen
A szemrol belinkelt keped az osz karakterjegy leirasaban szerepel ezen az oldalon:
A leirasod alapjan egyebkent en semmi esetre sem sorolnalak a nyar tipusba, hiszen a szemed kifejezetten meleg arnyalattal bir(mar ha tenyleg olyan, mint amit linkeltel) es ugyanigy a borod is, ezert mindenkepp ezen a vonalon indulnek el a helyedben.
Esetleg probald ki ezt a kepelemzot, hatha elorebb leszel vele:
Köszönöm a válaszokat!
1-es válaszoló, kitöltötte M a tesztet, nyár jött ki, de rengeteg kérdésnél nem igazán tudtam dönteni a válaszok között, mert egyik se illett rám.
2-eshez annyit, hogy valóban rezes árnyalatúra festettem a hajam, és sokkal jobban áll. (635-ös árnyalat.) Nyáron könnyen, és szépen barnulok, és sokáig megmarad az a szín.
A kép amit linkeltem a szemről, az majdnem olyan mint az enyém, az egyetlen különbség, hogy a belsejének még aranyabb árnyalata van.
Lágy őszre vagy lágy nyárra tippelnék, szín-ügyileg ez a két típus nagyon közel van egymáshoz, csak az egyik picit hidegebb, a másik pedig melegebb. A leírtak alapján mindenképpen lágy típus lehetsz, ez számomra nem kérdés, ha élénk típus lennél - tél vagy tavasz -, akkor sokkal egyértelműbb lenne számodra is, mi a helyzet, a telek és tavaszok ilyen szempontból előnyben vannak.
Mivel a szemed inkább melegebb árnyalatú és azt mondod az arany és a melegebb hajszín jobban áll, így én a lágy ősz mellett tenném le a voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!