Milyen egy fast fashion üzletben dolgozni, milyen a fizetés? Mennyire fárasztó?
Kevés a fizetés, hisz ez olyan munka amit bárki meg tud csinálni. A munkaóra ha meg is van határozva előre, számíts rá, hogy kell fizetetlenül túlórázni.
A körülmények... Nagyon sok a Karen típusú vevő.
En 3 kulonbozo ruhaboltban dolgoztam eddig, nem is maga a munka volt nehez, nem is igazan a vevokkel volt a baj, hanem a fonokeimmel.
Szerintem kovetelmeny, hogy csak egy idegbeteg vadbarom lehet vezeto poziban, mert hogy 3 tok kulonbozo boltban is ilyeneket sikerult kifognom, az nem veletlen 😅
A munka olyan, amilyen. Sokat kell talpon lenni, ha nem kasszaban allsz, akkor rohangalni, pakolni, stb. En mondjuk mindig 9 orat dolgoztam, ez nem tudom mitol fugg, hogy ki mennyit.
H&M, Zara es Bershka, ahol voltam eddig, de itt be is fejeztem a kereskedelmet asszem.
Az első válaszadóval nem értek egyet, vgy rossz helyen dolgozott. Vannak beosztások, meg szerződés. Pl Zaraba, meg Bershka ezeknél, van 20,30,40 órás munkaidő.
Zararól tudok nyilatkozni. Néha van túlóra, megkérnek, h maradj egy egy órát, de mondhatsz nemet is. Azt a túlórát lecsúsztatják, azaz majd akkor lesz, h egy órával hamarabb elmehetsz
Viszont a zara brutálisan nehez fizikailag és szellemileg, sok a bunkó menedzser, de tudok olyat is, aki nagyon cuki és kedves volt. Na belőlük kellene a tobb. Rengeteget rohangalsz, vgy ruhás álványomat töltesz fel, és tologatod ki és be, ha meg az eladótérben vagy, akkpr hajtogatsz illetve segítesz a vevőknek. A zara nagyon nehéz.
Viszont 20 órába megvan a nettó 110 000Ft kb.
40-be meg a 200 000 felett.
Próbaidő után, meg kapsz, 25% kedvezményt az összes inditex boltjukba.
Én CCC-be nem dolgoztam, de nem is dolgoznék, onnét csak rosszat hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!