Mire jó az, ha minden egyes percben olyan "kérdést" látok itt, hogy "Szép vagyok? " és csatolják hozzá a képeket is? Csak nekem fárasztó ez?
1. Tinilányok, akik szeretik azt hallani, hogy jaj de szép vagy, és növelni az önbizalmukat. Engem nem izgat, ha nekik ez jó.
Mondjuk amikor már valaki a mellét seggét rakja ki, az gáz.
1. Mert vagy olyan kicsi az önbizalmuk, hogy itt akarják növelni! Hozzáteszem nem sok sikerrel, mert az emberek többsége a rondább lányoknak azt mondja szép vagy (elhiszi-olyan marad-nem lesz egyel több szépség), a szépnek meg azt, hogy csúnya (elhiszi-elkezd fogyózni-ronda lesz-nem lesz egyel több szépség.
2. 100 emberből 99 azt mondta neki, hogy te gyönyörű vagy. Hát felrakja ide a képeket, hogy még 20 dicsérje meg, és ezzel növelhesse az egoját! Majd amikor azt mondják neki, hogy "egy picit nagy a feneked" besértődik, és elmond mindennek!
3. Akik tényleg választ várnak, mert a családjukban nem bízhatnak. Ők azok, akik megértik, ha azt írod: "fogynod kellene pár kilót".
4. Unatkoznak. Gyors bikinibe öltöznek, bepucsítanak a tükör előtt, csücsöri száj...és fotó! Aztán jöhet fel. Sok hülye kan meg már írja is, hogy "hú, de megk*rnálak! Ő meg: "Mert?;)" És ezt élezi! Szánalmas!!! :D
Unatkoznak... és szerintem egyáltalán nem kicsi az önbizalmuk, inkább nagyon is van, és csak azt akarják hallani, hogy húúú, de szép vagy, stb.
Én meg olyan jót röhögök rajtuk. :)
Nekem nincs túl nagy önbizalmam, de semmi pénzért nem raknám fel magam sehova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!