Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézzek a szemébe? (hosszú...

Hogy nézzek a szemébe? (hosszú Ciki sztori)

Figyelt kérdés

Van 1 transzi a sulinkban, olyan 19 körüli.

És elfelejtettem, h velük leszünk tesi órán. Azt így bevágtattam a fiú öltözőbe(azt hittem csk az oszt. társaim vannak ott, akikhez néha bejárunk amko már nm öltöznek.) És hát így nm volt senki az öltözőbe csak ő, mert nm akarták a fiúk végignézni, ahogy 1transtzi vetkőzget. Énmeg ott álok ránézek. Azt: "Bazzzmeeeg!" Így volt melle(női hormonokat szed) meg 1miniszoknya + tűsarkúba ott áll előttem. :O

Persze így röhögve(xD), de tök normálisan bocsánatot kértem. Azt kimentem.

-Kint már könnyeztem a röhögéstől, de a többieknek nm meséltem mivolt mert sokan ismerik és azért nm akartam besz*patni. DE istenemmá ahányszor meglátom dől belőlem a röhögés, mint vmi félőrült be speedezett baromból.

Hogy fojtsam vissza a nevetésem? Nem akarom megsérteni, de nm bírom nevetés nélkül.

16/L

2010. szept. 22. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

arról már ne is beszéljünk hogy alapból bunkóság bemenni fiú öltözőbe ha lány vagy (meg fordítva is). honnan tudhatnád épp ki van bent?

te sem örülnél ha rád nyitna valami hülyegyerek miközben öltözöl.

2010. szept. 22. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

ezen miért kell röhögni?fogadd el úgy ahogy van:)

ne úgy nézz rá, hanem mint a többi emberre...ő is ugyanolyn ember, mint te...semmivel sem vagy több...ha nem akarod megbántani, akkor legyél toleráns, és ne röhögj:)

te mit szólnál, ha vki a kinézeted miatt itélne el? gondolj erre...aztán érezd magad "bespeedezve"...

ha ő úgy érzi jól magát...akkor hagyd...amig ő sem bánt téged, addig te se...:)

ja és am...arra nem is gondoltál, hogy direkt öltözött az általad emíltettekbe?tudod...hülyeségből is beszoktak öltözni...vagy csak te láttál rosszul...

ezt te tudod...de a lényeg, h ha van benned egy kis érzelem, akkor toleráns leszel:)

2010. szept. 23. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
szááánaaalmaaas vaaaagy, magadra nézzééél mielőtt máson röhögsz...röhögős, visító disznó:D
2010. szept. 23. 00:35
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Gratulálok, az ilyen kis p!csák miatt, mint te nem tudják egymást elfogadni az emberek. Miattatok ferde a világ.

Kivánom, hogy valaki röhögjön pofán téged is. ;)

2010. szept. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!