Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézzek a szemébe? (hosszú...

Hogy nézzek a szemébe? (hosszú Ciki sztori)

Figyelt kérdés

Van 1 transzi a sulinkban, olyan 19 körüli.

És elfelejtettem, h velük leszünk tesi órán. Azt így bevágtattam a fiú öltözőbe(azt hittem csk az oszt. társaim vannak ott, akikhez néha bejárunk amko már nm öltöznek.) És hát így nm volt senki az öltözőbe csak ő, mert nm akarták a fiúk végignézni, ahogy 1transtzi vetkőzget. Énmeg ott álok ránézek. Azt: "Bazzzmeeeg!" Így volt melle(női hormonokat szed) meg 1miniszoknya + tűsarkúba ott áll előttem. :O

Persze így röhögve(xD), de tök normálisan bocsánatot kértem. Azt kimentem.

-Kint már könnyeztem a röhögéstől, de a többieknek nm meséltem mivolt mert sokan ismerik és azért nm akartam besz*patni. DE istenemmá ahányszor meglátom dől belőlem a röhögés, mint vmi félőrült be speedezett baromból.

Hogy fojtsam vissza a nevetésem? Nem akarom megsérteni, de nm bírom nevetés nélkül.

16/L

2010. szept. 22. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
anyám milyen szánalmas vagy....
2010. szept. 22. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
és hol a csattanó?
2010. szept. 22. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez igaz, akkor elég köcsög vagy, már bocs.... belebírsz gondolni, hogy mit érezhet? Szánalmas vagy... El bírom képzelni, hogy tök normálisan bocsánatot kértél....

Jah és ha nem haragszol, akkor megjegyezném, hogy ahhoz képest, hogy egy 16 éves lány vagy, ráadásul, hogy így viselkedsz elég parasztul is beszélsz.... Kevesebbet kéne káromkodnod....

Szóval a lényeg: Örülök, hogy nem ismerlek....

2010. szept. 22. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Most leírtál nekünk egy regényt és csak annyi a bajod, hogy nem tudod visszafojtani a nevetésed?

"Hogy fojtsam vissza a nevetésem? Nem akarom megsérteni, de nm bírom nevetés nélkül. "

Akkor röhögj az arcába, hátha képen vágna. Megérdemelnéd.

Szánalmas vagy..

2010. szept. 22. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Ekkora segget! szüleid helyében szégyelnélek.
2010. szept. 22. 20:06
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy komoly dolog, ha te ezen röhögsz akkor gondolkodj el milyen életed lenne ha egy fiú testben kéne élned az életed miközbe ugye teljesen nőnek érzed magad. Ha sikerült belegondolni rájössz hogy krvára nem vicces dolog.
2010. szept. 22. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
hát...előbb utóbb minden poén elfárad..
2010. szept. 22. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
11%

Azért a kérdezőt sem kéne ennyire bántani,mert gondoljátok csak magatokat az ő helyébe.Lehet,hogy ti sem bírtátok volna ki röhögés nélkül.

Kérdező!Igaz,tényleg nem kellett volna a szemébe röhögni.Ezt gondolom,ha átérzem az illető helyzetét.Viszont,aki ezt felvállalja,az vállalja,viselje el azt is,hogy van aki (nem bírja ki nevetés nélkül)röhögőgörcsöt kap tőle.

De azért próbáld magad fékezni...Elég rosszul eshet neki.

2010. szept. 22. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
mekkora egy h*lye krva vagy. hogy esne neked ha vki így kiröhögne? remélem elég szarul érzed magad..szánalmas
2010. szept. 22. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
suttyó
2010. szept. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!