Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogynom vagy...

Szerintetek kéne fogynom vagy ez az alak még bejön bármelyik pasinak? (21/N képpel)

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve mert szerintem túl nagy a fenekem és a hasam se lapos. Manapság meg mindenkinek csak az számit. Csak őszintén, sokat csalódtam már, lepereg rólam. 😔

[link]

2022. júl. 29. 18:53
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, te meg ne mutogasd már magadat, szánalmas! Ha önbizalom problémád van ne itt keress megerősítést a sok nyomitól akik százezreket költenek camgirlikre mert máshogy nő nem áll velük szóba. Ha nem tetszel magadnak akkor mi a faxért nem teszel ellene? Nem ide kell feltenni a bikinis képeket hogy asok gyökér arra recskázzon napi 4szer. Meg mi az hogy "bármelyik pasinak"? Ha eleve így állsz a dologhoz, ebből lesz az hogy leragadsz valami nyomi mellett, mert nem vagy tisztában a saját értékeiddel, holott sokkal jobb pasit is találhatnál magadnak. Szedd már össze magadat b+, a képeket meg töröld, ultra gáz ..
2022. júl. 30. 16:47
 32/44 anonim ***** válasza:
79%

Én nőként mondom neked szerintem nőies jó alakod van.

Csupán csak egy kis feszesités torna kell.

2022. júl. 30. 21:18
 33/44 anonim válasza:
24%

Szerintem nagyon dögös nő vagy. Jó a ruha, szépek a cicik.

43F

2022. júl. 31. 14:20
 34/44 anonim ***** válasza:
29%
Nem jöttetek rá, hogy a kérdező pasi? :D Nevetséges :D
2022. júl. 31. 14:58
 35/44 anonim ***** válasza:
33%

de, rohadt gyanús ez a kérdező

szerintem fake képek

mindenesetre top tanácsokat kapott

29/Chad

2022. júl. 31. 15:20
 36/44 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy írtad, bármelyik kangörcsös fiúka lefröcskölne.

Ami engem illet, én már negyven felett kiismertem a nőket, éppen ezért magasról…

F.

2022. aug. 1. 14:53
 37/44 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ne incelektől próbálj meg véleményt kérni az alakodról. Kezdő vagy még internetből, látom.
2022. aug. 1. 20:01
 38/44 anonim ***** válasza:
29%
Incel. Beszharok, ezt a fhaszom szót ki találta ki??
2022. aug. 2. 12:27
 39/44 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem, egy incelnek nem csorgó nyállal kéne rávetnie magát a csinos, szép nőkre? Ehelyett inkább kritizál?
2022. aug. 4. 06:03
 40/44 anonim ***** válasza:
59%

ez egy rohadt kamus alak, beszéltem vele privátban, kamu az egész kérdés, és a képeken nem ő van

beteges egy elme

2022. aug. 4. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!