Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogynom vagy...

Szerintetek kéne fogynom vagy ez az alak még bejön bármelyik pasinak? (21/N képpel)

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve mert szerintem túl nagy a fenekem és a hasam se lapos. Manapság meg mindenkinek csak az számit. Csak őszintén, sokat csalódtam már, lepereg rólam. 😔

[link]

2022. júl. 29. 18:53
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Esetleg egy másik képet is mutathatok?
2022. júl. 30. 13:05
 22/44 anonim ***** válasza:
11%

Mutass.

Küldheted privátban is.

Sok férfi van, akinek mindegy, csak lyuk legyen rajta. Ezeket olvashattad itt korábban. Nem mindegy, hogy minőségre vadászol, vagy az otthon gyakorizó, hokizó, lúzerekre, akik minden facebookon elérhető nőt lájkolnak, és mindenki képe alá odaírják: "felszúrnálak a kardomra"

Ordít róla, hogy totál lúzer, puncit szökőévente lát, gondolom nem ezeknek akarsz tetszeni.

Igen, jobb lesz, ha a karodon nem lesz az a zsír réteg, jobban be fogsz jönni jobb pasiknak is, de jöhet további kép.

29/Chad

2022. júl. 30. 13:36
 23/44 anonim ***** válasza:
80%
Nőkent mondom hogy nagyon noies alakod van... Orulnek ha nekem lenne ilyen formam.
2022. júl. 30. 14:06
 24/44 anonim ***** válasza:
34%
Hízhatnál még
2022. júl. 30. 14:32
 25/44 A kérdező kommentje:

Akkor mutatok, itt van másik három kép más szögekből:

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 30. 14:35
 26/44 anonim ***** válasza:
73%

Oké, képet így kell csinálni:

fürdőruha / alsónemű de nem pushup, nem varázs, nem tuning fehérnemű

egyenesen megállsz a tükör előtt

lősz egy képet elölről, hátulról, esetleg oldalról, oldal az azt jelenti, hogy derékszögből

egyébként valszeg attraktív lány vagy az első kép alapján, a 2-on nem sok látszik, sőt előnytelen, a 3. is egy felvett akármilyen póz, ezt nem lehet értékelni, de arra is el lehet mondani, hogy testedzés, fogyás javítani fog, mert kicsi zsír van ott

2022. júl. 30. 14:46
 27/44 anonim ***** válasza:
38%

Pózolni az instán kell, lehet a masztizóknak, ha korrekt véleményt kérsz, ahhoz arra megfelelő fotók kellenek

Chad

2022. júl. 30. 14:48
 28/44 anonim ***** válasza:
80%
A többi kép alapján az átlagnál valamivel jobban nézel ki.
2022. júl. 30. 15:06
 29/44 anonim ***** válasza:
80%
Mindegyik kép alapján szuper, szép csini.
2022. júl. 30. 15:25
 30/44 anonim ***** válasza:
40%
17 nem kell nyalni a seggét, priviben már amúgy is 10szer ennyien ajnározzák, nyugi..
2022. júl. 30. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!