18 éves kor alatt szúrnak szülői engedély nélkül piercinget? 15/L
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 15:46
1/9 A kérdező kommentje:
és ha igen, Szegeden hol?
2010. szept. 22. 15:47
2/9 anonim válasza:
Nem. Anyuci nem engedi, de te marha lázadó vagy, mi?
3/9 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, h marha lázadó vagyok, cska anyám szigorú, én meg szeretnék...
apám lehet megengedné, de nincs kedvem ilyenekről beszélgetni vele, ha minden kötél szakad nyilván az lesz...
2010. szept. 22. 15:48
4/9 anonim válasza:
Valahol lehet, máshol nem.
Ez helyfüggő.
Kérdezz utána.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Ha betartják az előírásokat, akkor 18 év alatt kell a szülő jelenléte, beleegyezése. Az ilyen helyen tuti nem fertőződik el a szúrás helye, tök profin dolgoznak. Ahol nem kérik a szülői beleegyezést, oda nem is mennék, nekem nem kellene sufnipiercing.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2010. szept. 22. 16:05
8/9 anonim válasza:
Valóban, azok a helyek ahol a piercer nem tud felmutatni aláírt szülői engedélyt, hivatalosan be is lehetne záratni. Azért ezt nem sokan vállalják be.
9/9 anonim válasza:
ne akarj piercinget, nem szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!