Hol tudnám megcsináltatni? 13 vagyok és szeretnék nyelv piercinget szülői engedély nélkül van esetleg olyan szalon ami megcsinálná nekem Budapesten?
te mekkora egy tyúúúúk vagy xD
remélem apád szétver,amint meglátja!
bárhol megcsinálják, ha kinézel idősebbnek.
barátnőm 12 évesen csináltatta az elsőt, senki nem kérdezt kicsoda ő vagy hány éves. viszont ő alapból kinéz 16-17nek.
én is csináltattam már 2szer, tőlem sem kérdezték a koromat.
szóval próbálkozz és kész...
pesten nem tudom hol, de sok helyen van, valahol biztos sikerrel jársz majd.
Szerintem ne csináltasd meg,később megfogod bánni!!Bár én nem szólok bele,a te dolgod!! Én is a nyár elején szerettem volna köldök piercinget..de lemondtam róla..feleslegesnek gondoltam..és valakinek begennyesedik stb. úgyhogy inkább megvagyok így piercing nélkül!!! Hidd el nem bántam meg,hogy nem csináltattam!!!! Például az egyik ismerősöm...terhes és ugye nő a pocija neki is köldökében volt + hasán pedig egy tetkó..na és a köldöke nagyon undi lett szinte egy lyuk van rajta..a tetkó meg szét van folyva!!!!
Kicsit várj még vele! neked már van a köldöködben...várj még 1-2évet és ha akkor is szeretnéd,akkor csináltasd meg!!! Nekem is csak egy fellángolás volt..remélem hasznos volt a válaszom!!! Szia 15L
Ha mindenképp muszáj 13 évesen a nyelv pc, akkor NE azt szúrasd be, amit vettél, úgysem lesz olcsóbb, hanem a szilikonosat, amit ők adnak, mert úgy sokkal több kellemetlen dologtól megkíméled magad.
A Westend Tattoo-ba NE menj, ott nem szúrnak, nekem 16 évesen nem csinálták meg, mondták, hogy kell a betöltött 18 év.
Talán az Oktogonnál a DarkArt-ban próbálkozz!
Ja, most lehet lepontoztok, hogy bíztatom, de nem így van.
Kérdést tett fel, arra válaszoltam...
Utolsó, kinél voltál?:-D (Csak kérdezem...)
Am lehet tényleg megcsinálják már bárhol, nekem hogy nem szúrták át 16 évesen, az 2005-ben volt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!