2/15 anonim válasza:
Attól függ milyen baja van. Ha zsír többlet akkor fogyás.
Ha lapos, akkor izom hiány. Az meg súlyzós guggolás és hasonló.
4/15 anonim válasza:
Miért csúnya? Mutasd. Akkor lehet tanácsot adni, ha látszik a probléma
5/15 anonim válasza:
Csúnya? Szerinted! De lehet, hogy másnak tetszik/tetszene!
Megmutathatnád, akkor könnyebb lenne véleményt mondani! Privátban is lehet.
6/15 anonim válasza:
Egészséges étkezés, sport állítólag elég sokat tud segíteni...
7/15 anonim válasza:
A kinézeten mindig lehet javítani:
Túl nagy, plöttyedt, narancsbőrös, Túl kicsi, nincs formája -> Edzés
Mindenre a megoldás a helyes étkezés és az edzés. Annál is az erősítő gyakorlatok. Ha valaki kardióval akar a fenekére edzeni, akkor csak még rondább lesz. Ez nem azt jelenti, hogy súllyal kell edzeni vagy edzőterembe kell menni. Otthon is ki lehet vitelezni.
8/15 anonim válasza:
Van amin nem lehet javítani sajnos. A barátnőmé pl ilyen.
9/15 anonim válasza:
Igen, kérdés h mitől csunya szerinted? Ha lapos, formatlan, azon a torna tud segíteni.
10/15 anonim válasza:
#8 Mitől nem lehet rajta javítani? Ez érdekel, mivel 90%-ban minden orvosolható. Nekem maximum bőrbetegség, anyajegy jutott eszembe erre. Viszont azt én sose éreztem magamon cikinek, pedig rengeteg anyajegyem van és van olyan, ahol egy tenyérnyi folton kb 100 db van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!