Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon fájdalmas a daith...

Nagyon fájdalmas a daith piercing szúrása?

Figyelt kérdés
Mire lehet számítani? Egy 10-es skálán mennyi?
2022. júl. 6. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán kibírható. Fájni nyilván fáj, de nem fogsz a földön fetrengeni tőle, meg amúgy is csak pár másodpercig tart. 10/5-nek mondanám max.

Viszont nagyon hálás kis piercing a többi fülben lévőhöz képest, mert ugye teljesen bent van, így már az első éjszaka is simán lehet rajta aludni, illetve nekem nagyon gyorsan, simán gyógyult, mert nem tudsz véletlenül belekapni vagy megrántani, mint mondjuk egy helixnél.

2022. júl. 8. 10:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen gyorsan gyógyul? Vagy mindenkinél más?
2022. júl. 9. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig használnak jégspray-t?
2022. júl. 9. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljes gyógyulás az mint minden porcos piercingnél nagyjából egy év, de ebből igazából az első 3-4 hónap szokott az lenni, amíg fokozottan oda kell rá figyelni.

Én ahol eddig voltam sehol nem érzéstelenítettek semmivel, de biztosan lehet kérni ilyet is.

2022. júl. 9. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. júl. 9. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Halii megkaptad már?😄 most böngészem csak a gykt, szerintem annyira nem fáj. 10/4-5😇
2022. aug. 19. 22:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen már elkészült..július végén. Nekem 10/2-3 volt. Mondjuk magas a fájdalomküszöböm.
2022. aug. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!