Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fájdalmas a köldök...

Mennyire fájdalmas a köldök piercing szúrása?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem főleg nem közben fájt, hanem utána mikor kész lett, a szúrás nem volt vészes. De ha ápolod és odafigyelsz rá az utólagos duzzanat is hamar lemegy. Pro tippek: törölközővel nagyon óvatosan (könnyen beleakad és jajj..) és ne hordj pár hétig feszülős normál/magas derekú nadrágot.
2021. márc. 14. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Bevallom őszintén,eléggé félek tőle. De nem a szúrástól hanem attól, hogy véletlenül ki tépi egy nadrágom meg ilyesmi illetve, hogy utána amíg meggyógyul mennyire fog fájni és akadályozni a hétköznapi dolgokban.

2021. márc. 14. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Legjobb, ha szilikon piercinget raksz bele, amíg begyógyul. Az biztosan nem akad be sehova, mert nincsenek rajta kiálló részek. Amúgy különben nem vészes, elég hamar meggyógyul és egyébként sem akadályoz semmiben.
2021. márc. 14. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 😊
2021. márc. 14. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem veszes!

En 17 evesen csinaltattam

Viszont arufeltolto voltam mullerben es ra 1 napra mentem dolgozni.. egy ladat ahogy emeltem fel nekiutottem.. na az kellemetlen volt🤣

2021. márc. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!