Nagyon narancsbőrös vagyok. Elhagyjam a kávét?
20 kg túlsúlyom van (korábban több volt), eléggé narancsbőrös vagyok, nem is merek rövidet felvenni utcára.
Mozgok, egészségesen étkezem, diétázom, csökkent is valamennyit a narancsbőröm, de a napi 3 kávémról még nem tudtam lemondani. Ha ezt is elhagyom, tovább csökkenhet a narancsbőröm vajon? De azért igyekszem a felesleget még lejjebb tornászni.
Remélem cukor és édesítőszer nélkül iszod, akkor szerintem maradhat.
Javaslom a hidegvizes zuhanyozást jó pár percig. Jót fog tenni a kötőszöveteknek.
Nem a kávétól van, hanem a túlsúlytól.
Nyugodtan idd meg a kávédat, és nem kell teljesen üresen inni. Ha nem 3 cukorral iszod, akkor az semmi :)
Folytasd a mozgást és az étkezésre való odafigyelést, és akkor biztosan javulni fog.
Nyugodtan idd a kávédat, nem attól van :)
Ügyes vagy, hogy teszel érte és mozogsz, tudatosan étkezel, ezt mindenképp folytasd.
A rövid nadrágtól pedig szerintem ne félj, nekem is van narancsbőröm, de annyira nem érdekel más véleménye róla. Főleg nem fogok mások miatt megsülni nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!