Baj ha egy lány szőrös?
Bajnak nem baj, ha nem zavar. Ha "szúrsz" egy kicsit, az is teljesen természetes, van aki alapból olyan alkat, hogy gyorsan nő a szőre és még erős is. De azért a hatalmas hónaljszőr meg az "őzike lábak" szerintem eléggé visszataszítóak.
Barátnőm is állandóan ezen szorong, hogy "jaj nem vagyok leszőrtelenítve", én meg ránézek a lábára és nem is látok rajta semmit. Szerintem túlparázod.
Engem az se zavar, ha nem is szőrtelenít.
Sőt, inkább az zavar, hogy ma az egy alapvető elvárás, hogy egy nő legyen szőrtelen. Jobban élveznék egy olyan világot, ahol mindenki ott szőrös és ott szőrtelen, ahol az akar lenni, és nem a másik testével foglalkoznak az emberek.
Strandon, zuhanyzóban, meg úgy általában a munkahelyen meg szoktam nézni ki mennyire szőrős, mert kíváncsi természetű vagyok, de nem minősítek senkit a szőrzete alapján.
N
Én Személy szerint a lányok karját nézem meg először, hogy szőrös-e.
Olyan szinten odavagyok a gyönyörtől, hogy egyszer a 9-es buszon a velem szemben ülő lány karjára sütött a nap, megcsillant rajta a szőr/pihe és hát bekeményedtem… a lány ezt észre vette, mosolygott, örökkévalóságnak tűnő pár perc szemezés és pont le kellett szállnia…
-Nem baj, ha egy Nő szőrös! Ez a természet rendje, csomó előnye van és gyönyörűen kiemeli a női test vonalait…. Ne szégyelljétek viselni! 🌹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!