Baj ha egy lány szőrös?
11es!
Nem gyakori
3-4 hetente elég járnom, igazából minél többet jársz annál jobban ritkul
Nekem mikor borotváltam nagyon vastag és dúsan nőtt pl a lábamon is
Minden nap borotválni kellett, meguntam, egy ideje gyantáztatok, már nagyon ritka és lassan is nő vissza
A hónaljamat nemrég kezdtük el gyantázni, ott még erősebb, már lassabban nő vissza, ott kb 2 hetente kell most még
Lehet hohy kicsit irreleváns lesz amit írok mert nő vagyok én is, de személy szerint én természetesnek tartom a szőrt, számomra nem undorító ha meglátok valakit mondjuk szőrös lábakkal.
Mindenki döntse el magának hogy neki hogyan kényelmes, nincsen jogom pálcát törni senki felett a saját preferenciája vagy komfortérzete miatt, a saját testével azt csinál amit csak szeretne, nem tartozik rám.
Én rendszeresen borotválom magam mert nekem így kényelmesebb, de volt már rá példa hogy egy picit borostás volt a lábam, nem volt feltűnő sem, nem nézett meg miatta senki 😊✨
Természetes egyébként a testszőr is egy nőn, a lábak, lábujjak, felkar, alkar mindenkinek szőrős, sokaknak még a hasánál is van egy csík, illetve az arcon is vannak pihék vagy szőrszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!