Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány szőrös?

Baj ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés
Úgy értem ti nézitek hogy egy lánynak jobban szőrösödik a lába, feneke stb, de borotválja vagy gyantázza?!
2022. jún. 30. 12:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
10 A lézeres szörtelenitésre még nem gondoltál (mert az a "kezd látszani" általában elég gyakori lehet)?
2022. jún. 30. 13:07
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
azon a két helyen okés, tudod te mire értem, többi nem
2022. jún. 30. 13:08
 13/26 A kérdező kommentje:

11es!

Nem gyakori

3-4 hetente elég járnom, igazából minél többet jársz annál jobban ritkul

Nekem mikor borotváltam nagyon vastag és dúsan nőtt pl a lábamon is

Minden nap borotválni kellett, meguntam, egy ideje gyantáztatok, már nagyon ritka és lassan is nő vissza

A hónaljamat nemrég kezdtük el gyantázni, ott még erősebb, már lassabban nő vissza, ott kb 2 hetente kell most még

2022. jún. 30. 13:14
 14/26 A kérdező kommentje:
A lézeres szőrtelenités sem végleges, és jó drága is! A hónaljamra kértem egy árajánlatot 15000/alkalom és 4-5x kell menni
2022. jún. 30. 13:15
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
En nem birnek szoros nohoz erni, marmint aki szandekosan hagyja meg. Az mas ha csuszik 1-2 napot vagy gyantaztat ezert nem mindig tukorsima.
2022. jún. 30. 13:43
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

Lehet hohy kicsit irreleváns lesz amit írok mert nő vagyok én is, de személy szerint én természetesnek tartom a szőrt, számomra nem undorító ha meglátok valakit mondjuk szőrös lábakkal.

Mindenki döntse el magának hogy neki hogyan kényelmes, nincsen jogom pálcát törni senki felett a saját preferenciája vagy komfortérzete miatt, a saját testével azt csinál amit csak szeretne, nem tartozik rám.

Én rendszeresen borotválom magam mert nekem így kényelmesebb, de volt már rá példa hogy egy picit borostás volt a lábam, nem volt feltűnő sem, nem nézett meg miatta senki 😊✨

Természetes egyébként a testszőr is egy nőn, a lábak, lábujjak, felkar, alkar mindenkinek szőrős, sokaknak még a hasánál is van egy csík, illetve az arcon is vannak pihék vagy szőrszálak.

2022. jún. 30. 13:54
 17/26 segitseg ***** válasza:
100%
Személy szerint engem nem aggaszt, hogy jaj szőrös vagyok, most inkább ne, meg nem tudom. Szeretem annyira a nőket és más embertársaimat, hogy ne várjam el tőlük a rendszeres szőrtelenítést, ami sok idő, kényelmetlen satöbbi. Csak legyen úgy, ahogy jól érzi magát:3
2022. jún. 30. 14:11
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Ja csak azt lehet irni h jo szorosen is kulonben 0? 😀 Akkor kar a kerdes.. Nemvagom miert baj ha nem jon be, majd lesz olyannal akinek bejon 🤷
2022. jún. 30. 14:15
 19/26 anonim ***** válasza:
# 10 Ja értem, nekem nagyon feltűnő, úgyhogy nálam ez nem így működik, ebből indultam ki.
2022. jún. 30. 14:17
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Nekem tetszik a szőrös szeméremdomb.
2022. jún. 30. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!