Férfitársaim, nektek a szőrös, vagy csupasz mellkasú lányok jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 11:02
A kérdező szavazást indított:
szőrös
csupasz
48 szavazat
2/18 anonim válasza:
öhm hát...nem nagyon láttam még szőrös mellkasú lányt mármint olyat igen, hogy a csajnak volt egy szál szőr a mellén de azt mindig kihúzta amikor meglátta valamint volt egy osztálytársam neki csomó pici szőr volt a melle tetején mint mindenkinek csak neki nem fehér de ő is kezelte néha de azt se nevezném szőrősnek.
3/18 anonim válasza:
Nem férfi mellkast akartál írni?
4/18 anonim válasza:
Pihés a lányok mellkasa, súrlófényben mindenkinek látszik.
5/18 anonim válasza:
Szőrős mellkasú csajt még nem láttam, pedig nő vagyok :/
Szerintem te rossz öltözőbe és rossz helyre tévedtél 😂
6/18 A kérdező kommentje:
Én már láttam. Mutatok egy példát:
Mondjuk itt annyira nem, csak kicsike szőröcskék látszódnak ki.
2021. jún. 23. 13:23
7/18 anonim válasza:
Conchita Wurst nem is csaj. Ő asszem csak drag queen. (Előadóművész, aki férfi, de színpadra nőnek öltözik)
Mondjuk nem arról van szó, bejön néhány drag queen, ha ez a kérdés.
8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé nőies.
2021. jún. 23. 14:18
10/18 Senior Séf válasza:
Számos partnerem közül egyetlen egynek volt néhány szál szőre a két melle között, de azon nyomban el is ment a kedvem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!